חבר הכנסת יעקב ליצמן צפוי לפרוש היום (רביעי) מחברותו בכנסת כחלק מעסקת הטיעון עליה חתם עם היועמ"ש הקודם, אביחי מנדלבליט, במסגרת החשדות נגדו שהסתיימו ברובם ללא כלום.
בחסידות גור, הסיעה המרכזית של אגודת ישראל, הכינו רשימה של מועמדים ומועמדים בעיני עצמם שביקשו לרשת את מקומו של ליצמן בכנסת, והיום מפרסמים שם את ההחלטה שהתקבלה על ידי כ"ק האדמו"ר מגור.
אחרי פגישה של האדמו"ר אתמול עם הרב יצחק גולדקנופף, ההכרעה נפלה. הוא יהיה זה שייכנס לכנסת וימלא את מקומו של יעקב ליצמן כנציג הסיעה המרכזית, אך זה יקרה רק בבחירות הבאות, ולא כעת עד לסיום הקדנציה הנוכחית.
הרב יצחק גולדקנופף מוכר כמי שמנהל את רשת גני הילדים של 'בית יעקב', לצד המאבקים הציבוריים הנחושים שהוביל למען קדושת השבת בכובעו כיו"ר וועדת הרבנים למען השבת, ופעילות ציבורית נוספת.
מדובר בהכרעה מפתיעה שכן בבורסת השמות שרצה במערכת הפוליטית הוא לא הוזכר כלל. בין השמות היו מוטי בבצ'יק עוזרו של ליצמן, חנוך זייברט מעיריית בני ברק, אליהו גפני מעמנואל, ור' יצחק שפירא, מחותנו של האדמו"ר.





















סתם מעניין,
זה עבר את אישור המועצת?
כן.את מועצת הגנים ומעונות יום