היום צפוי להיפתח מסע הלוויותיהם של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה, ומחליפו האשם סאפי א-דין, הטקסים הרשמיים יחלו באצטדיון על שם כמיל שמעון בבירה ביירות. המונים גודשים את ספסלי האצטדיון שעות רבות לפני תחילת הטקס שצפוי להתחיל בשעות הצהריים.
חיזבאללה קיים בימים האחרונים מסע פרסום ותעמולה חסרי תקדים בהיקפם בלבנון ובמדינות הערביות, על מנת לגרום לכמה שיותר מתומכיו ואוהדיו להתייצב במסע הלוויה חרף מזג האוויר החורפי ביותר.
כבר אתמול החל להפיץ תיעודים של תושבי דרום לבנון שעושים את דרכם לעבר הבירה למרות השלג והקור העז על מנת ל"זכות" להשתתף בלוויה של שני המרצחים הגדולים של חיזבאללה.
המונים צועדים לעבר מקום הלווייתו של נסראללה
על פי הודעות שיצאו בלבנון, אלפי בני אדם צפויים להגיע ללוויה מעשרות מדינות ברחבי העולם. אורחים מיוחדים הגיעו הבוקר מטהרן, שר החוץ של איראן עבאס עראקצ'י, וראש הפרלמנט האיראני עלי כאליבף.
הגעתם בטיסות ישירות מאיראן חריגה ביותר לאחר הנחיית ישראל שלא לאפשר נחיתת מטוסים איראניים בשדה התעופה בביירות. ההנחיה שהגיעה לאחר קבלת מידע מודיעיני על הברחות כספים במזוודות מאיראן ללבנון לצורך שיקום חיזבאללה, נאכפה עד כה במלואה על ידי צבא לבנון שלא אפשר נחיתת מטוסים איראניים בביירות.
בהודעות שהופצו לאזרחים ולתומכי חיזבאללה התבקשו הללו להימנע מירי במהלך הלוויה, "את הכדורים שלך שמור לעימות מול האויב" נכתב בהודעה החד משמעית.





















הזדמנות פז לחיסולים ממוקדים
(אגב קרוב לוודאי שהאירנים העבירו איתם את מזוודות הכסף לחיזבאללה בטיסות להלוויה)
למה למה ישראל מתקפלת תמיד בסוף
מסכים איתו
תמיד שמח לראות את החפים מפשע ולא מעורבים שרק רע להם אבל הם לא רעים בעצם… ועכשיו ברצינות – תתפקחו כבר שלא יצטרך עוד דם להבין שיש רע בעולם שצריך לבער אותו ולא לדבר איתו
למה נתנו למטוסים איראנים לנחות בבירות הרי ישראל התעקשה שלא ינחתו, מי שאפשר להם לקבור את נסראללה הוא בעצמו נותן גיבוי לציר הרשע
4 מטוסים שיעברו את מהירות הקול בטיסה מעל האיצטדיון בשעה 13:30 כשהוא מלא, וישליכו חומר כימי מסויים, שיגרום להמולה וכאוס במקום .
הם יגידו בלוויה נינקום את מות נסראללה
.צריך לחסל את כולם שם כמו בגרמניה הנצית ללא חשבון
בס"ד
בע"ה יפגשו בקרוב עם ראיסי ימח שמו ושם זכרו. חמינאי בדרך גם!
סונים, נוצרים ודרושזים ושגם ג'ולני: תטפלו בהם כפי שטבחו בעם שלכם. העולם הסוני מצפה לנקמה ענקית. ימח שמם ושם זכרם של חיזבאללה ותומכיהם!
בע"ה
ארוע מורכב ומסובך מידי לעצור את נחיתת המטוסים
אם זה היה ההפך חיזבאללה חמס היו מטילים פצצות מהאוויר וזה מה שמבדיל בין ישראל לבין הטרורסטים