באדיבות המצלם
המתיחות הביטחונית: יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר הגיע הצהריים (חמישי) לחזק את תושבי הדרום ויישובי העוטף. בתחילה ביקר בן גביר בשדרות, ולאחר מכן ביקש לבקר את תושבי ניר עם וארז הנצורים כבר שלושה ימים. לטענת דוברו של חבר הכנסת, בן גביר הגיע לצומת ניר עם, אך נחסם על ידי שוטרים שמסרו כי הוא יכול להיכנס ברגל ולא ברכב.
על אף ההודעה, בן גביר הודיע כי בכוונתו להיכנס ברגל לישובים. אלא שכעת הודיע אלוף פיקוד הדרום לח"כ בן גביר כי הוא יוכל להיכנס רגלית רק בשעות החשיכה, ולמרות חסינותו הפוליטית הוא לא יוכל להיכנס כעת לישובים מחשש לביטחון לחייו.
לדברי בן גביר: "באתי לפתוח את המצור. אני אוהב את החיילים והשוטרים שלנו, אבל הבעייה היא במדיניות, לא ייתכן שממשלת ישראל נכנעת לג'אהד האסלאמי. אם הם מאיימים צריך לכסח להם את הצורה, ועל כל איום מעזה צריך לירות ולהכניס את המחבלים בעזה לעוצר".
בן גביר הוסיף במהלך ביקורו ביישובי עוטף עזה, כי "המציאות שבה תושבים יכולים להיכנס ולצאת מהישובים רק באופן רגלי ורק בשעות החשיכה היא הזויה". לסיום הוסיף יושב ראש מפלגת עוצמה יהודית, כי המצור על התושבים "מהווה פשיטת רגל מוסרית ובטחונית של ממשלת ישראל".





















יאלה מספיק אם הריטינג הזה
זה לא ריטינג, זו עבודה
סוף סוך בן אדם שמדבר ועושה, ולא רק מדבר
תתחדש על המשקפיים
יפה לך זקן!!!
תשעת הימים מה אתה רוצה ממנו….
החבר כנסת היחיד מהימין שבאמת עושה את העבודה המוטלת עליו .
אחד שבאמת מדבר מלבבות מצביעי הימין .
תודה רבה איתמר בן-גביר.