נערך להישאר באופוזיציה? ח"כ זאב אלקין תוקף היום (שלישי) בראיון ל-103fm את התנהלות הממשלה סביב אישור התקציב ואומר כי "עם כל הכבוד לשקט פוליטי בממשלה, תקציב מדינה לא יכול להפוך לתקציב קואליציה, וזה מה שקורה כאן".
"מה שהכי מקומם אותי – אתם לא רוצים לתת דברים חדשים, אבל איך אתם מסוגלים לבטל דברים קיימים? זה בדיוק דוגמה לסדר עדיפויות שבעיניי הוא פגום. אם אתה פוגע בקשישים הכי נזקקים שיש, מהם אתה לוקח את המעט שכבר סוכם לתת להם ומעביר סעיף סיוע לקשישים חרדים, זו בדיוק דוגמה לכך שהופכים תקציב מדינה לתקציב של מגזר".
עוד הוסיף כי "אני חושב שכל העברת תקציב מחזקת כל ממשלה, הממשלה הזו תמשיך להיות ממשלה מפולגת ומסוכסכת, אני חושש שהיא תחזיק עוד איזשהו זמן כי בסופו של דבר חולשתה היא חוזקה. אני לא מאמין שזה ייקח 4 או 3 שנים, אבל זה לא יקרה מחר בבוקר. הם ימשיכו לסחוט את נתניהו ולקבל ממנו מה שהם רוצים".





















רק הסתה ופילוג…אחלה אמדיאולוגיה