באדיבות המצלם

נגישה, חדשנית וטכנולוגית יותר: הכירו את מערכת השדרוגים החדשה של אל על

תוכנית הנאמנות החדשה של מועדון הנוסע המתמיד של אל על נכנסת לתוקף ומעתה כל חברי הנוסע המתמיד יוכלו לשדרג כמעט כל כרטיס טיסה מדובר באחת מהמערכות הייחודיות בענף התעופה

כתבות נוספות בנושא:

עם כניסתה לתוקף של התוכנית החדשה, ב-1.9.2023, מועדון הנוסע המתמיד ישיק את מערכת השדרוגים הייחודית, שתאפשר לכל נוסע לשדרג את הכרטיס שלו בכפוף לזמינות. לקוחות פעילים ייהנו מתיעדוף במערכת השדרוגים והשדרוג יתאפשר באמצעות נקודות בלבד או באמצעות נקודות+מזומן.

הנקודות יוכפלו פי 50, כך שכל נקודה בתוכנית הנוכחית תהיה שווה ל-50 נקודות בתוכנית החדשה. בתכנית החדשה, לצד הנקודות, המשמשות למימושים, חברי מועדון יצברו גם יהלומים – המטבע החדש הנדרש לחברי המועדון כדי להתקדם במעמד.

***

עם כניסת תוכנית הנאמנות החדשה של אל על לתוקף, מועדון הנוסע המתמיד משיק את מערכת השדרוגים החדשה. מערכת השדרוגים תהיה זמינה לכלל חברי המועדון, ללא קשר למעמדם, אך תינתן עדיפות למעמדות היוקרה בעת ההרשמה לשדרוג – ככל שהלקוח פעיל יותר, כך סיכויו להשתדרג עולים.

ההרשמה לשדרוג תתאפשר בזירת השדרוגים באתר האינטרנט של אל על מיד לאחר רכישת כרטיס הטיסה ועד 6 שעות לפני ההמראה. ניתן יהיה לשדרג מכל מחלקת רישום, למחלקת פרימיום או עסקים, בכפוף לזמינות במחלקות רישום ייעודיות, כאשר תיעדוף הנוסעים לשדרוג ישקלל פרמטרים שונים, ובהם, בין היתר, אחזקה בכרטיס FLY CARD PREMIUM או חבר Executive ומספר היהלומים שנצברו בשנה האחרונה לפני מועד הרישום לשדרוג. לקוח המועדון שיגיש בקשה לשדרוג יקבל את המועד הצפוי לבחינת בקשתו, כאשר בעלי מעמד גבוה או לקוחות שרכשו כרטיס במחלקה גבוהה יותר, צפויים לקבל תשובות בשלב מוקדם יותר. בנוסף, הלקוח יוכל לצבור נקודות גם על רכיב המזומן המשולם על השדרוג.

רונן גלפרין, מנכ"ל מועדון הנוסע המתמיד ופליי קארד: "תוכנית הנאמנות החדשה שאנו משיקים מציבה אותנו בשורה אחת עם תוכניות הנאמנות הטובות בעולם – היא מיטיבה עם החברי המועדון הפעילים שלנו ונותנת להם הרבה יותר. לראשונה, השדרוגים מתבצעים בצורה דיגיטלית וחדשנית. מערכת השדרוגים החדשה והייחודית בענף התעופה, מאפשרת לכל לחברי המועדון לשדרג את מושבם בצורה נוחה, מהירה ואינטואיטיבית".

תוכנית הנאמנות החדשה: משדרגת ומפשטת את מודל צבירת הנקודות ומימושן, ושיטת הזכאות למעמדות יוקרה

תוכנית הנאמנות החדשה של מועדון הנוסע המתמיד של אל על משדרגת ומפשטת את מודל צבירת הנקודות ומימושן וכן את שיטת הזכאות למעמדות יוקרה. הנקודות יוכפלו פי 50 כך שכל נקודה בתוקף שנצברה עד ה-31 באוגוסט תהיה שווה ל-50 נקודות בתוכנית החדשה שתכנס לתוקפה ב-1 בספטמבר. בצורה זו, הנקודות הותאמו לשיטת המיילים הנהוגה בעולם, באופן שייאפשר לחברי המועדון להשוות בקלות בין התוכנית של אל על לבין מועדוני חברות תעופה בינלאומיות מובילות בעולם. מפתח הצבירה החדש שופר גם הוא, כך שחברי המועדון צוברים יותר. לראשונה, תוקף נקודות של חברי מועדון יהיו ללא הגבלה, לחברים פעילים.

כל נקודה שתיצבר בתוכנית החדשה, תהיה תקפה ל- 18 חודשים, כאשר תוקפה יוארך אוטומטית ב-18 חודשים נוספים בכל פעם שחבר מועדון יצבור לפחות נקודה אחת מטיסה או יחויב בכרטיס FLY CARD בסך של לפחות 5,000 ₪, בחודש אחד לפחות, במהלך תקופה זו. נקודות למעמד ייצברו במסלול נפרד באמצעות המטבע החדש "יהלומים".

מעבר לביטול תוספת המזומן על כרטיסי בונוס, במסגרת התוכנית החדשה חלה הוזלה משמעותית במגוון רחב של יעדים פופולריים, במיוחד בקרב ישראלים. בין היעדים ניתן לראות כי בניו יורק נרשמה הוזלה של כ-40%, במיאמי בכ-30% ובלוס אנג'לס בכ – 23%. גם ליעדים פופולריים באירופה נרשמה ירידת מחירים משמעותית: המחיר של כרטיסי בונוס לברצלונה וללונדון הוזל בלמעלה מ-10%. בטבלה המצורפת ניתן לראות את ההשוואה בין המחירים הישנים למחירי תוכנית הנאמנות החדשה שתיכנס לתוקף ב-1 בספטמבר.

עד היום מחירי כרטיסי בונוס של אל על שילבו רכיב של נקודות, תוספת מזומן והמיסים השונים. במסגרת המחירון החדש מחירי כרטיסי הבונוס יהיו מורכבים אך ורק מרכיב הנקודות ובתוספת מיסים. יודגש, כי המחירון שנחשף היום ייכנס לתוקף ב-1.9.2023, עם כניסתה לתוקף של תוכנית הנאמנות החדשה. המחירון יתעדכן מידי שלושה חודשים לרכישת טיסות היוצאות מישראל שנה קדימה– מה שיאפשר למועדון לשמור על גמישות ותחרותיות.

כמו כן, המועדון משיק מחשבון דיגיטלי ידידותי ונוח למשתמש, שיציג את מחירי המימוש. במערכת החדשה, הלקוח יוכל לבחור את היעד אליו הוא רוצה לטוס, את המחלקה ואת העונה, והמחשבון יציג  בפניו מחיר דיפרנציאלי עבור מחזיק כרטיס האשראי FLY CARD ועבור חברי מועדון שאינם מחזיקים בכרטיס.

 

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

1 תגובה
הכי מדורגות
חדשות ביותר ישנות ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות

אלופים!

כתבות חדשות באתר

מצמרר: היתומים הרכים ילוו היום את אביהם, שנפטר מהמחלה ששיכלה את אחיהם
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
משמרות המהפכה: סגרנו את הורמוז ושיגרנו טילים לבסיסים אמריקניים
בכתב יד קדשו: ברכת הבית המיוחדת של מרן הגר"מ שטרנבוך
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
בריטניה, קנדה ואוסטרליה ישקיעו מיליונים בקידום מדינה פלסטינית
צה"ל: יותר מ-35 מחבלי חיזבאללה חוסלו השבוע בדרום לבנון
חתן ללא משענת: משה גדל בלי אבא ואיבד את אמא; מי יחתן אותו?
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
הכנסת אישרה סופית: מח"ש תופרד מהפרקליטות ותהפוך לגוף עצמאי
ארה"ב פתחה בגל תקיפות נוסף באיראן; טהרן מאיימת לסגור את מצרי הורמוז
"כל השכונה כבר חתמה שם": המלכודת הפיננסית המסוכנת ביותר בשטיבלאך
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
דיווחים באיראן: מערכות ההגנה האווירית הופעלו בטהרן; טראמפ מאיים בתקיפות נוספות
נכנסה לקניות: ישראלית חולצה בשלום מקלקיליה

הכתבות המעניינות ביותר

המצב לא כל כך נורא / טור נדל"ן
דמעות, התחייבויות וחיזוק: יום הדינרים למען עולם התורה ריגש את ברוקלין
לְהִתְעַנֵּג • מיוחד: כל עלוני השבת להורדה ולהדפסה
לְהִתְעַנֵּג • מיוחד: כל עלוני השבת להורדה ולהדפסה
אוֹצְרוֹת הַחֵן • פרשת קרח • מתורת רנ"ג ויינטראוב זצ"ל
אוֹצְרוֹת הַחֵן • פרשת קרח • מתורת רנ"ג ויינטראוב זצ"ל
הרמב”ם היומי • הלכות שבת פרק כ"א • צפו
הרמב”ם היומי • הלכות שבת פרק כ"א • צפו
השיעור היומי: הרב דוד חבושה • צפו
השיעור היומי: הרב דוד חבושה • צפו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ו בסיון ה'תשפ"ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ו בסיון ה'תשפ"ו
מרן רה"י ליהודי ארה"ב: "עולם התורה בארץ ישראל בסכנה - לומדי התורה נרדפים"
תיעוד: האדמו''ר מאמשינאוו מארה''ב שבת בירושלים

חדש באתר

Port
המצב לא כל כך נורא / טור נדל"ן
WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.58
דמעות, התחייבויות וחיזוק: יום הדינרים למען עולם התורה ריגש את ברוקלין
WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
לְהִתְעַנֵּג • מיוחד: כל עלוני השבת להורדה ולהדפסה
לְהִתְעַנֵּג • מיוחד: כל עלוני השבת להורדה ולהדפסה

המיוחדים

WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
WhatsApp Image 2026-06-08 at 10.08
רעידת אדמה משפטית: בוגרת הפרקליטות יוצאת למאבק נגד סנקציות הדיור - ומאיימת בבג"ץ
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
WhatsApp Image 2026-06-03 at 07.25
כיצד מתנהלת המשטרה כשפוגעים לה בכבוד? אחד העצורים בריאיון בלעדי אחרי השחרור

גלריות

WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.58
דמעות, התחייבויות וחיזוק: יום הדינרים למען עולם התורה ריגש את ברוקלין
שבת התאחדות במירון לזקני וחסידי ויז’ניץ צילום יהושע פרוכטר (7)
שבת התאחדות 'עתיקא קדישא' לזקני חסידי ויז’ניץ
חתונת נכד הגרב''צ מוצפי עם נכדת הגר''ש ביטון צילום ש.פ
דבר נאה ומתקבל: שמחת נשואי נכד הפוסק עם נכדת רב העיר
האדמו''ר מקוזמיר בביקור אצל מחותנו האדמו''ר הגרי''מ מורגנשטרן צילום י
האדמו"ר מקוזמיר בביקור אצל מחותנו האדמו"ר הגרי"מ מורגנשטרן

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ו בסיון ה'תשפ"ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ו בסיון ה'תשפ"ו

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture