מנהיגה העליון של איראן עלי חמינאי נאם היום (שני) בטקס לציון 35 שנה למותו של האייתוללה רוחאללה חומייני, שהיה מייסד הרפובליקה האסלאמית, ומשם המשיך לסדרה ארוכה של ציוצים ברשת החברתית X, עם שלל איומים על ישראל.
לטענתו, "מבצע שיטפון אל-אקצא (הכינוי של חמאס למתקפת הפתע האכזרית) שיבש את התוכנית המקיפה של המשטר הציוני להשתלט על הפוליטיקה והכלכלה של כל אזור מערב אסיה, ואין תקווה שהם יצליחו להחיות את התוכנית הזו".
בציוץ נוסף כתב: "המשטר הציוני נמס בהדרגה לנגד עיניהם של תושבי העולם. זה מגיע לסיומו".
זה המשיך: "מבצע מבול אל-אקצא העלה את המשטר הציוני לדרך שלא תסתיים רק בהרס והשמדתם".
והמשיך: "יש בלבול בתוך הדרגות הגבוהות של המשטר הציוני. הם מבולבלים. הם לא יודעים מה לעשות".
והמשיך: "אם תוכן הדיונים והעימותים המתנהלים בין גורמים ישראלים יפורסם בתקשורת, ארבעה מיליון בני אדם יעזבו את ישראל".
ויש עוד איומים: "הפרויקט הציוני נושם את נשימותיו האחרונות".
ועוד איומים: "זוהי תחילתו של סופו של המשטר הציוני".
לסיום כתב: "צבא שפעם טען שהוא אחד הצבאות החזקים בעולם, הובס על ידי חמאס וחיזבאללה תוך ניסיון להגן על עצמו בדרום ובצפון. במוקדם או במאוחר, ארה"ב תיאלץ להפסיק לתמוך במשטר הציוני. המשטר הציוני הכניס את עצמו במו ידיו למבוי סתום שבו יספוג תבוסות מתמשכות בזו אחר זו. ועם הכוח של אללא, הוא לעולם לא ימצא דרך להציל את עצמו".
שר החוץ ישראל כ"ץ השיב לחמינאי בפרסית: "חמינאי חזק בציוצים ופנטזיות על חיסול ישראל, אבל במציאות המאזן שונה.
"החמאס מרוסק ונאחז בחטופים הישראלים ובתושבי עזה כמגן אנושי. החיזבאללה ספג מאות הרוגים ופגיעה קשה בתשתיות ואם תתפתח מלחמה כוללת הוא ירוסק ומנהיגיו יחוסלו. ניסיון התקיפה של איראן מול ישראל נכשל ויצר קואליציה עולמית ואזורית נגד איראן.
"למדינת ישראל יכולות צבאיות אדירות שטרם הופעלו בחזית הצפונית ובמידת הצורך גם מול איראן. האיחוד האירופי ובריטניה הצטרפו לראשונה לארה"ב להטלת סנקציות על תוכניות הטילים והכטב"מים של איראן וארגוני הטרור הפרוקסים שלה.
"בקרוב יקודמו סנקציות כלכליות נוספות גם מול תוכנית הגרעין האיראנית ובהמשך יוצב איום צבאי אפקטיבי של העולם החופשי מול טהרן – שלא תקבל סיוע מאף גורם ותישאר מבודדת ותיאלץ להתקפל ולרדת על ברכיה.
"העם האיראני רק מחכה להזדמנות להשתחרר משלטון הדיכוי של חמינאי ושותפיו. זו המציאות והסוף ברור. שלטון האייתולות יחלוף מן העולם, והעם האיראני יחדש את קשרי הידידות עם ישראל והעולם החופשי כולו".





















מה זה טנטרום ?
התקף זעם או משהו בסגנון
"חמינאי חטף טנטרום" ואוו JDN אתר האויב שמעלה כל ציוץ ולוחמה פסיכולוגית של כל האויבים שלנו בלי
לפספס אף אחד מתחיל לצאת נגדם??? מה קרה הסתכסכתם????
החמור הפרסי שוכח שהוא בן השפחה. כשמדברים עם הבן של הגבירה, צריכים להשתחוות ! הקב"ה כבר התחיל לאלף את הברברים וללמדם מה יקרה לכל מי שמצר לבניו. אחרי ראיסי ועבדולייאן, היום מתה אשתו של אסד מייסורים מהמחלה, ב"ה. תכף יגיע תורך, המן הקטן…
מי שיתבונן היטב ויחתור לאמת- יגלה שכל מה שהפרסי אומר זה נכון. רק שהוא לא יודע פרט אחד שבתוך הפרוייקט הציוני הכפרני של הכוחי ועוצם ידי הקב"ה קיבץ את רוב עם ישראל כדי שבד בבד שיגיע הסוף של מדינת ישראל= יתחיל הפרוייקט המקורי שנקרא עם ישראל המתבדל ביהדותו
חומיני מחפש עץ לעצמו!
אפשרי שתיתלה על אותו עץ, של רנסיטי!!!!
זרע עמלק כבר אמרנו ?
"…מחה את זרע עמלק…."- זה ציווי עוד מההליכה במדבר לארץ כנען, ארץ אבותינו!
אמרתם השר ישראל כץ אמרתם הכל.
ממליץ לו לעלות למסוק הראשון הפנוי בהקדם האפשרי…
דבר אחד הוא עם הנצח ישרוד לעד ועם שרוצים ומנסים
להשמיד אותו הם יעלמו מהמפה ונשק יום הדין מוכן ומזומן לאויבים שרוצים להשמידנו.
שני אנשים הזויים, על סמים קשים
זאת היתה טעות בזיהוי…חימנאי היה צריך
להיות הכתובת …לכאורה
גילגולו של המן הרשע שרצה להשמיד את כל היהודים. חמינאי הוא המן וסופו יהיה כמוהו. אותו מקום אותו רצון. וגם הסוף יהיה דומה.
אמן ואמן כן יהי אצון
הגיע הזמן שישראל תצהיר ותעביר מסר לכל העולם ובמיוחד לכל האיסלמיסטים הקיצוניים . כי מלחמת גוגו מגוג בפתח וכישראל תרגיש צורך קיומי כפי שהם מתכננים.
תוך 15 שעה שישתחררו מפה 200 טילים גרעיניים . נקרא למלחמה מבול גרעיני . כמובן שאת אל אלאקצא נפורר עד היסוד.הם יודעים את זה.
הפצצת הפרלמנט האירני בגרעין טקטי כשכולם נמצאים שם
הפצצת הכורים האירניים בגרעין במכה אחת
ניתוק החשמל בכל אירן
ניתוק האינטרנט בכל אירן
כי האירנים לא יעזבו אותנו
הם כמו להקת צבועים
מעטים מול רבים איראן 85 מיליון עיראק 45 מיצרים 110 מיליון חיזבאללה חמאס ירדן סוריה ישראל לנצח בע"ה צריך לשנות את המשוואה טילים על בירות טילים על איראן טילים על הבנקים המרכזיים לשרוף להם את הכסף
שיפרסם וארבע מליון ערבים יעזבו את הארץ זה לא רע
למה עדיין הם קיימים המשטר האיראני,משמרות המהפיכה ועלי חמינאי. כולם רוצים בהיעלמותם,אז למה זה לא קורה כבר.
שקרן..שיגלה !
חמינאי, למה שלא תחזור למקצוע המקורי שלך, לך תכין חמין!
מה עם הכטבמים ששלחו האיראנים במשאיות קירור לסוריה, הוא מצייץ כדי להזיז אנשים מלהבחין בהם. כמו 7 אוקטובר שהכינו כדי שלא יראו מה הם עושים עם הגרעין.
חברים בבקשה להרגע אתמול בלילה חימנאי הלך לישון ולא הצליח.
מיד לאחר שנרדם בא אליו המן הרשע בחלום וצעק עליו שמה שקרא לו עם מרדכי ואסתר הולך לחזור על עצמו.
חמינאי התעורר מבועת ועוזריו לא הבינו מה קרה לו.
ומהפחד הוא התחיל לגמגם וניסה את הכלי של גוגל מתרגם השפות ואת ה ai וזה מה שיצא לו.
כל פרסי נחש ארסי
יופי כאצאלע….
זה הנין של המן הרשע
האירנים הם בעלי כבוד לאומי גבוהה.
הם עדיין בתראומה ממספר ארועים.
הם חייבים לפעול ולשמן את התקיפות נגד ישראל.
עד שלא יקבלו כמה עשרות טילים על ראשם שיגרמו להרס כמעט טוטלי
ונפילת השלטון הם לא יפסיקו.
הם לא נרגשים מסנקציות הסינים הרוסים ואחרים דואגים לדחרר את הלחץ הכלכלי.רבותי המדינה שלנו השקיעה ופיתחה במדך עשרות שנים נשק שעדיין לא נעשה בו שימוש זה הזמן.
להכות בהם בליבם .
כל הכבוד
מה שנשאר זה להיות מאוחדים
לחזק את המנהיגים שלנו
וללמד את אויבנו לקח.
עם עם ישראל לא מתעסקים.
אבל היום של אחרי חייב להתעסק בחיזוק אחדות העם ובניית תרבות ומורשת יהודית בארץ.
למישהו הליקופטר פנוי ?
אולי הוא צריך מסוק? משהו מממממ
לסיום כתב: “צבא שפעם טען שהוא אחד הצבאות החזקים בעולם, הובס על ידי חמאס וחיזבאללה תוך ניסיון להגן על עצמו בדרום ובצפון.
אז הוא ליטרלי מודה שישראל פועלת מתוך הגנה עצמית, חחחחח
אני יודע לפי ספר הספרים ובנבואות שזה סוף העולם כפי שמוכר לנו ואנו בפתחו של עולם חדש שלא היה כמותו.