נשיא בית המשפט העליון לשעבר, השופט בדימוס אהרן ברק, הביע היום (חמישי) תמיכה פומבית ביוזמה לסיים את משפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו – באמצעות הסכם. בשיחה עם עקיבא וייס מאתר מקור ראשון אמר ברק כי:
"אני בעד הסכם עם נתניהו. לא חשוב אם זה חנינה או הסדר טיעון – העיקר שנגיע להסכם. זה יכול להוביל לרגיעה. אני לא יודע למה זה לא קורה. אם זה היה תלוי בי – הייתי עושה מאמץ להגיע להסכם".
עם זאת, השופט לשעבר התייחס בביקורת להתערבותו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, שאמר הבוקר כי יש לבטל לאלתר את משפט נתניהו:"זה מטריד מאוד", אמר ברק, "אני לא מכיר תקדים לכך, אף שאיני יכול לקבוע בוודאות שלא היה כזה". גם נשיא המדינה הרצוג הביע תמיכה בחנינה לראש הממשלה.
בהודעה שפרסם הלילה ברשת Truth Social, קרא הנשיא טראמפ לביטול מיידי של משפט נתניהו, וכתב:"הייתי בהלם לשמוע שמדינת ישראל, אשר זה עתה חוותה את אחד מרגעיה הגדולים, ממשיכה במצוד המכשפות המטורף נגד ראש הממשלה הדגול שלה – בזמן מלחמה!"
טראמפ הוסיף כי "אין אדם שפעל יותר למען מדינת ישראל מנתניהו", וכי "ארצות הברית היא זו שהצילה את ישראל – ועכשיו היא תציל את נתניהו. משפטו צריך להתבטל מיד, או שתינתן לו חנינה".




















חצוף הברק הזה מי שאל אותך בכלל אבי המהפכה הקלוקלת !
השאלה היא אם נתניהו מוכן להעניק חנינה לזקן
אהרון ברק ונתניהו שניהם פעלו ופועלים ביחד מאחורי הקלעים ולא לטובה. חנינה לנתניהו תגרום למלחמת אחים ולהתקוממות רבתי. ברק המנוול אתה ונתניהו לא מורמים מעם. איפה ואיפה השופט הרשע הזה רוצה וגם הרצוג חשוד לכאורה שהגיע לנשיאות תמורת חנינה למחרביהו. נשיא רופס ועלוב.
אתה נשמע נטורי חקרטה
הצעת חוק
מעצר וחקירה לכל מי שמעלה "חשש למלחמת אחים"
וד"ל
בגילך הצופלג אתה לא תיצטרך לחיית ב דינת ישראל במושחתת שנתנה חנינה לראש ממשלה שהרס ופילג והשחית..אז תחריש בהקשה
אתם לא מבינים כלום , ברק רוצה חנינה או הסדר , שלא יגלו שכל התביע נגד נתניהו היה שקר אחד גדול , כי הוא הגיש את התביע נגד נתנהיו
כשביידן התערב ברפורמה ושם סנקציות על אזרחים ישראלים, זה היה בסדר גמור ואף אחד ללא היה "מודאג".
שום חנינה ושום הסדר טיעון ביטול המשפט והעמדה לדין של כל המעורבים בתפירת התיקים