דרמה חריגה נרשמה בקו תל אביב–ניו יורק, כאשר טיסת אל על שהייתה בדרכה לארצות הברית נאלצה לשוב לישראל לאחר כ-8 שעות באוויר, בעקבות תנאי מזג אוויר קשים וסגירת האפשרות לנחיתה בנמל התעופה בניוארק.
הנוסעים, שכבר היו בעיצומה של הטיסה הטרנס־אטלנטית וציפו לנחיתה בארצות הברית, מצאו את עצמם חוזרים לנקודת המוצא לאחר שהתקבלה החלטה מבצעית לבצע פניית פרסה מטעמי בטיחות. על פי הדיווחים, הסערה בחוף המזרחי החריפה במהלך שעות הטיסה, ובהתאם להנחיות רשויות התעופה בנמל היעד לא ניתן היה לאשר נחיתה.
האירוע החריג השפיע גם על חברות תעופה נוספות הפועלות בקווים לניו יורק. מחברת ארקיע נמסר כי לוחות הטיסות עודכנו בעקבות תנאי מזג האוויר הקיצוניים. בהודעת החברה נכתב: “אנו נמצאים בקשר רציף ושוטף עם הגורמים המקצועיים בנמל התעופה JFK. ההחלטות מתקבלות בזמן אמת כדי להבטיח נחיתה בטוחה. נמשיך לעדכן את הנוסעים במידת הצורך”.
בשל המצב, נוסעים רבים נאלצים להמתין לשיפור בתנאי מזג האוויר, כאשר חלקם שוהים בבתי מלון או בבתיהם עד לעדכון חדש על מועדי ההמראה. עבור נוסעי הטיסה ששבה לישראל, המסע הארוך הסתיים ללא הגעה ליעד, בתקווה שהניסיון הבא כבר יסתיים בנחיתה מעבר לאוקיינוס.





















למה זה "דרמה" ????
כי כל דבר דרמתי איך יעשו דרמות אם לא ככה
סביר להניח שישנם כאלה בן הנוסעים שאין מה לטוס, כי לפעמים נוסעים לאירוע מסוים ועד שתסתדר טיסה זה כבר יהיה לאחר האירוע! העיקר שכולם יגיעו ליעד לשלום.
נו באמת אירוע
דרמה איך לא דרמה אם לא דרמה זה לא נחשב