צה״ל ממשיך לפעול נגד תשתיות השיגור של ארגון הטרור חיזבאללה בלבנון. בצבא עדכנו כי בימים האחרונים הותקפו משגרי רקטות שהיו מוכנים לשיגור לעבר שטח מדינת ישראל.
דובר צה"ל
על פי הודעת צה״ל, אתמול בשעות הצהריים זוהו מספר שיגורים לעבר מטולה. זמן קצר לאחר מכן בוצעה סגירת מעגל מהירה, וכוחות צה״ל השמידו את המשגר ממנו נורו הרקטות.
באירוע נוסף זיהו כוחות אוגדה 91 מחבל של חיזבאללה שפעל סמוך לכוחות צה״ל. כלי טיס של חיל האוויר, שפעל בהכוונת הכוחות הקרקעיים, תקף את המחבל וחיסל אותו תוך זמן קצר.
בצה״ל ציינו כי בימים האחרונים החל הצבא במהלך של "הגנה קדמית", שנועד ליצור שכבת הגנה נוספת ולהרחיק את האיומים מתושבי הצפון.
במערכת הביטחון מדגישים כי צה״ל ימשיך לפעול בעוצמה נגד חיזבאללה, שלדבריהם בחר להצטרף למערכה ולפעול בחסות המשטר האיראני, ולא יאפשר פגיעה באזרחי מדינת ישראל.




















