בית החולים רמב"ם בחיפה הודיע הבוקר על פטירתו של רוכב אופנוע בן 22, שנפגע אמש בתאונת דרכים לאחר שלפי הדיווחים איבד שליטה על רכבו בעת אזעקה.
הצעיר פונה לרמב"ם במצב קשה והועבר לניתוח חירום. בשל הידרדרות במצבו חובר למכונת אקמו במאמץ להציל את חייו, אך לפנות בוקר נאלצו הרופאים לקבוע את מותו.

אתמול (ראשון) בשעה 12:37 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על רוכב אופנוע שנפצע במהלך אזעקה בסמוך לצומת מוצרט בקריית מוצקין. חובשים ופרמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח רמב"ם גבר כבן 25 במצב קשה, מעורפל הכרה עם חבלה רב מערכתית.
חובשים מיחידת האופנועים של מד"א גל סטבסקי, יועד עמר ונתן שחר, סיפרו: "הפצוע שכב במרכז הכביש, לצד האופנוע שלו כשהוא מעורפל הכרה לאחר שהיה מעורב בתאונת דרכים שהתרחשה במהלך אזעקה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו לא יציב."





















