חברות תוכנה, סייבר וסטארטאפים מובילים משנים כיוון ומסמנים יעד ברור: שילוב מסיבי של עובדים חרדים להייטק.
לא מדובר בטרנד חולף, אלא באסטרטגיה עסקית מוכחת. נשים חרדיות בוגרות סמינרים מובילים וגברים חרדים שעברו הכשרות טכנולוגיות מתקדמות מביאים איתם לשולחן הפיתוח יכולות אנליטיות נדירות, מוסר עבודה גבוה ורעב עצום להצלחה.
האתגר הגדול: לעשות את זה נכון תהליך של גיוס למגזר החרדי דורש הבנה, דיוק והיכרות עם הצרכים הייחודיים של קהל היעד – החל מהתאמת סביבת העבודה ועד לאופן שבו המשרה מנוסחת ומוצגת. חברות שמנסות לגייס בדרכים הרגילות מגלות לעיתים קרובות שהן פשוט לא מגיעות למועמדים הנכונים.
בדיוק בשביל זה הוקם האתר "עבודות לחרדים". כפלטפורמה המובילה בישראל המקדמת תעסוקת חרדים, האתר מהווה את הגשר הישיר והאפקטיבי ביותר בין הייטקיסטים ומפתחים מהמגזר החרדי לבין החברות המובילות במשק. במקום לבזבז זמן על סינון קורות חיים לא רלוונטיים, האתר מאפשר לכם לפרסם משרות בצורה ממוקדת ולקבל פניות מהמועמדים המתאימים ביותר לפרופיל החברה שלכם




















