צה"ל פרסם היום אזהרת פינוי חריגה לתושבי העיר צור שבדרום לבנון, וקרא להם להתפנות באופן מיידי צפונה אל מעבר לנהר הזהראני לקראת פעילות צבאית באזור.
האזהרה כוללת גם את הרובע הנוצרי בעיר ואתרים נוספים שבדרך כלל אינם מזוהים עם מוקדי הפעילות המרכזיים של חיזבאללה. בצה"ל הבהירו כי כל מבנה המשמש לצרכים צבאיים עלול להפוך ליעד לתקיפה.
לפי דיווחים בלבנון, ישראל הגבירה ביממה האחרונה את התקיפות בדרום המדינה, במטרה להבהיר כי הפעילות נגד חיזבאללה נמשכת גם לאחר כניסת הפסקת האש מול איראן לתוקף.
גורם צבאי הדגיש כי ישראל תמשיך לפעול בלבנון בהתאם לצרכים המבצעיים וכי לא תקבל תכתיבים מצד איראן או גורמים אחרים בנוגע לפעילותה בזירה הצפונית.
בצה"ל ציינו כי בימים האחרונים בוצעו תקיפות נגד פעילי חיזבאללה באזור צור, וכי הכוחות נערכים להמשך הפעילות בהתאם להתפתחויות בשטח.




















