ההשתלחות של התקשורת החילונית נגד ח"כ הרב יצחק גולדקנופף בגין כביכול "מנותקות" שהעיז לנסוע למסע התרמה לחו"ל של ארגון חסד גדול של קהילת גור, שבמסגרתו נסעו בשייט על הדנובה, והוא נראה שם – שומו שמיים – אוכל ארוחת בוקר כשברקע כמה נגנים, היא רמת גועל חדשה של שנאה אנטישמית, כאילו וחרדים אמורים לסבול ולהסתגף וחלילה שאסור להם להנות.
שהתקשורת החילונית צרת עין וצמאת דם שהיא כלהקת צבועים בחמת רצח שוחרת תמיד לטרף, ידענו גם ידענו. וגולדקנופף אינו הראשון ולא האחרון, ביבי והכמה סיגרים הוא דוגמה אחד מסדרה שלמה של רציחות אופי שהם הוציאו לאור. רק אין יראת אלוקים. וזה כולל את הכמה דתים בשקל המשתתפים בכל הגלדיאטוריה הזו.
אבל שיש גם עיתונאים חרדים המשתתפים בזה, מתוך אינטרסים יצריים קטנים, הוא שפל חדש לאן עיתונאים חרדים יכולים להתדרדר. וזאת בושה גדולה. מספיק לנו בן כספית וגיא פלג ואבישי גרינצייג ועמית סגל אחד. צריכים גם גירסה רשעית חרדית כזו ?!
ואגב, ח"כ הרב משה גפני מכחיש בכל תוקף שהוא תקף את גולדקנופף בעניין, גם זה חלק מהפרובוקציה של אותו "עיתונאי" חרדי המבקש סתם לסכסך ולהשמיץ. זה לא פחות חמור מהלינץ' שבוצע בח"כ בן צור ! אלימות איננה רק בידיים. אלימות תקשורתית מילולית פוגעת בבן אדם אולי אף יותר מאלימות פיזית.
ואני לא אומר שצריך להגיד אמן על כל מה שגולדקנופף אומר ועושה, כמו כל אדם וכמו כל החכי"ם יש לו מעלות וחסרונות, הוא שליחא דרבנן וככזה באופן כללי יש לנו דרך ארץ כלפיהם, גם אם מותר לבקר אותם מתוך כבוד.
באירוע כאן, כל ביקורת עליו היא מנותקת ומגוכחת, הייתי שם, המסע הזה אורגן בידי ארגון חסד מיוחד של חסידות גור, ארגון שעושה גדולות ונצורות בשלל תחומי רפואה שמפירותיה נהנים בעקיפין גם כלל עמך בית ישראל, נסענו עם כמאה תורמים, מסע לקברי צדיקים בהונגריה צ'כיה וסלובקיה, מסעות כאלו המתקיימים חדשות לבקרים בידי כל קהילות ישראל.
כולם רוצים לעשות מפואר יוקרתי ומעניין. לא ראיתי דינר אחד שלא מחפש לעשות הכי יפה בקטגוריה שלו. זה מושך תורמים. אז מה החוצפה והרשעות לתקוף עוד את גולדקנופף על זה, כשהוא בכלל היה אורח ותורם כמו כל האורחים האחרים שם ?! מאיפה צרות העין הרוע והאכזריות הזו במחננו ?!
כל התכנון היה של הארגון, הנגנים הפשוטים הללו ליוו אותנו בעוד מקומות, לא גולדקנופף ארגן, וגם אם כן אין שום פגם, והוא תורם גדול, והוא נציג של גור וטבעי שישתתף במסע כזה, וימותו ויתפוצצו כל הקנאים והצבועים.
הסרטון הזה הוצא כנראה בידי ההפקה של ארגון החסד שראיינו את המשתתפים, וחפשו לפרסם את עצמם אז זה התגלגל והתפרסם, איש שם לא חלם שיש בזה אבק של "מנותקות", כי באמת אין שום בעיה.
ואם מדברים על יוקרתיות כבר, שייט על הדנובה ב-8 בבוקר משולב עם תפילת שחרית וארוחת בוקר לאחר שהלכנו לישון רק ב-4 לפנות בוקר, אחרי נסיעה מתישה של 3 שעות באוטובוס פשוט מפרשבורג, ממש לא "חופשה מנקרת עיניים" שיש מה לקנאות בה. כל ח"כ ועסקן ואיש תקשורת זוטר או בכיר "שהזדעזעו מהמנותקות" מארגן לעצמו חופשות פי כמה וכמה מפנקים מזה.
כי העיקר הוא האווירה הרוחנית מרוממת שליווה את המסע המרומם, האירוע המיוחד באולם הכנסייה הגדולה במארינבאד ההיסטורית, איפה שגדולי ישראל דנו על תוכנית החלוקה, וחיזוק הדת מול רוחות הזמן, האקטואלי כל כך לימנו. לא ניתן לתאר את החשמל בציון רשכבה"ג רבנו החתם סופר זי"ע ובפראג אצל המהר"ל זי"ע, והשיא שבת מרוממת ונשגבה בציון הקדוש בקרעסטיר, זה הפינוק האמיתי.
ואני חייב לציין, ישבתי הרבה עם הרב גולדקנופף, נסע כמו כולם יחד באוטובוס לא מרווח שעות ארוכות, הוא איש עממי ולבבי, דיבר בגובה עיניים עם כולם, גם שעות עבד בדרכים באמצע הלילה, הוא יהודי חם ואכפתי ונאמן לעולם התורה בלי פשרות וכיסאולוגיה, שליח עושה שליחותו.
הלוואי ונראה את שאר העסקנים שיש להם אמצעים כספיים נשארים בכזו עממיות וערכיות, בלי לקמבן ג'ובים לילדים שלהם "במוסדות הלאומיים" או בעסקים המפלגתיים, ובלי לפתוח את הדלת כל רגע מתי אפשר לחזור לממשלה כשבני הישיבות נאנקים, הלוואי.
צרות העין והצביעות כנראה לא יתמו, אבל לפחות שאנחנו כאן לא נתבלבל ונדע את האמת .





















גורם לי לרחם עליו
הבעיה היא לא בעצם מסע התענוגות, אלא פירסומו!
מסכים לגמרי ובמיוחד לגבי עניין העיתונאים ה"חרדים" שעושים עוול וחילול השם מאין כמוהו
אפרופו ג'ובים לילדים. לא מזמן התפרסם דו"ח כי 16 מבני משפחתו של גולדקנופף מועסקים ברשת גני הילדים… מזה ומזה אל תנח ידך…
ביזנס פרטי שלו, הייתי מתלונן אם הוא לא היה מכניס את משפחתו
העיקר ללכלך
באמת מסכן…
הוא ממש מסכן!!!
תחפשו ביוטיוב סרטון שביבי נכנס אליו הביתה ואומר וואו איזה אולם… וגולדנוף עונה לו זה הבית שלי!!!!
וחריזה תספרו לי על הצפיפות באוטובוס
"הלוואי ונראה את שאר העסקנים … ובלי לפתוח את הדלת כל רגע מתי אפשר לחזור לממשלה כשבני הישיבות נאנקים, הלוואי." סוף ציטוט,
הכותב הנכבד בהטיפו מוסר לתוקפי גודקנופף בו זמנית משמיץ ומלכלך את דרעי ועוד פוליטיקאים???
בושה!
ישר כוח ברוך שפירא! שלוחי דרבנן עובדים בשביל הצבור ששולח אותם. השאלה היא אם באמת הטענות טענות. נוכחות בדברים צבורים כל חברי הכנסת עושים, וכאן לא לטובת עצמו אלא בשביל ארגון חסד. אם היה כמו הפנצ"רית אפשר להבין אותם. רב גולדקנופף עובד בשביל הצבור ומהקודמים שראה הסכנות של חוק הגיוס. ישר כוח עוד פעם
תודה רבה על הכתבה ממש משמח לקרוא כתבה מכבדת מלבו הכואב של הכותב
לא חושב שצריך לתקוף אותו אבל לכתוב כתבה בשביל להגן עליו???
צודק בכל מילה!
זה שלא הסריטו את גפני וכו זה לא אומר שהוא גם לא נהנה