אי שם באיטליה, יש מפעל אחד, שבשלושה חודשי עבודה מאומצת מרכז את כל האיכות והטעם שאתם צריכים, ליצירת תבשילי עגבניות מופלאים במיוחד.
אחרי שנים של שימוש ברכז עגבניות ישראלי, למדנו כאן בישראל בעשור האחרון להעריך את יתרונותיהם של מוצרים העשויים עגבניות איטלקיות איכותיות. מקור האיכות של מפעל Mutti – מותג העגבניות המוביל באיטליה המפיץ את תוצריו ברחבי העולם, הוא פעילות ממוקדת במשך עונה קצרה בשיא הקיץ, מה שמבטיח שימוש בעגבניות אדומות ומתוקות באופן טבעי.
אין ספק שהמטבח הישראלי אוהב עגבניות – העגבניות מככבות במתכונים ישראלים שונים ומגוונים, החל משקשוקה, דרך מטבוחה, קציצות ברוטב ועד רוטב לפסטה ולפיצה. מוצרי עגבניות לבישול נמצאים בשימוש יומיומי ברוב הבתים בישראל, כך שכשהמותג Mutti הגיע לישראל, והביא איתו טעם משובח וייחודי, לא פלא שכולם התאהבו.
אייל שני, גורו העגבניות הישראלי הבלתי מעורער, ביקר במפעל של Mutti וחזה מקרוב בתהליך הייצור, שם ראה כיצד Mutti שומרים על איכות העגבניות לשימוש לאורך כל השנה, ללא שימוש בחומרים משמרים וללא מגע יד אדם. לדבריו, “קופסת השימורים של Mutti אוצרת ולא עוצרת את חיי העגבנייה”.
מגוון מוצרי Mutti כולל מוצרים העשויים מעגבניות טריות, כגון פולפה (עגבניות חתוכות דק) לצד מוצרים מבושלים – פסאטה (מחית עגבניות) ורכז עגבניות, במרקם חלק. כולם עשויים מעגבניות איטלקיות הידועות במתיקותן ולכן ללא תוספת סוכר, מלבד זה שבטבע.
ועכשיו חדש! מגוון ענק של מוצרי מוטי בכשרות בד”ץ בית יוסף
אז רוצו להתנסות ולטעום ממגוון המתכונים המחכים לכם באתר Mutti: www.mutti.co.il