במוקד 100 של משטרת ישראל התקבל דיווח אודות כלי רכב שעולים באש בחנית בית פרטי בעיר נוף הגליל. למקום הוזנקו כוחות משטרה וכוחות כבאות והצלה.
בזמן הגעת השוטרים למקום זיהה השוטר כי בתוך הרכב שעולה בלהבות נמצא אדם כשהוא מחוסר הכרה ככל הנראה משאיפת עשן. בתגובה מהירה של השוטר ותוך כדי שהרכב עולה באש, חולץ הגבר מרכבו תוך זמן קצר ולפני שהרכב נשרף לחלוטין.
הגבר פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים שמצבו קל.
לאחר חקירה ראשונית של הארוע עלה חשד כי מדובר בהצתה מכוונת של כלי הרכב ובפעילות מהירה של שוטרי מחוז צפון נעצרו 2 חשודים במעשה.
בהתאם לבקשת המשטרה מעצר החשודים תושבי נוף הגליל ונצרת בשנות ה-20 לחייהם הוארך בבית המשפט השלום בנצרת.
רס"ל רביע חג'ה ראש משמרת סיור בתחנת נוף הגליל: "בשניה שהגעתי לזירה והבחנתי ברכבים בוערים כאשר באחד מהם נמצא אדם, הבנתי כי אני חייב לפעול במהירות תוך כדי הסיכון של האש במטרה להציל את חייו. לשמחתי תוך זמן קצר הצלחתי לחלץ אותו מתוך הרכב הבוער לפני שהיה מאוחר מידי".





















כל הכבוד לשוטר !!!!!
נכון
וואו איזה תושיה של שוטר, זה מדהים, מגיע לו צל"ש ענק!
אני יכול להתערב איתכם מאיזה מגזר השורפים והאדם שניצל.
סתום תפה
מה אני בהלם מוחלט!🤦♂️ אתם קולטים מה קורה פה?
אדם מאבד את הכרה ואדם מטומטם מצלם במקום לרדת לעזור זה לא מצלמה אבטחה אני בהלםםםם!
"צדיקים ממונם חביב עליהם יותר מגופם"
חילוץ מרשים