אחד הנושאים המדוברים והכאובים ביותר בציבור החרדי הוא נושא הוצאות חתונות הילדים. משפחות רבות שלא מתכוננות לתקופה השמחה הזו מוצאות את עצמן מגלגלות גמ"חים, מתחננות לחתימות ערבים על ההלוואות, נקלעות למשבר כלכלי ומשלמות הלוואות יקרות במשך שנים ארוכות אחרי החתונה.
כך, במקום לשמוח באמת בשמחה הגדולה של נישואי הצאצאים, עסוקים המחותנים בדאגות כלכליות, כשאינן יודעים מאיפה ישלמו את הסכומים האדירים שנלווים לשמחת החתונה, החל מדמי השדכנות, דרך אולם, קייטרינג, תזמורת, צלם, ביגוד, ועד לתשלומי השכירות המקובלים לזוג הצעיר.
בקהילות וחוגים בהם נהוג להעניק לזוג הצעיר סכום שיהווה בסיס להון העצמי לצורך רכישת דירה, המשבר הוא חמור אף יותר. אם עלות של חתונה ממוצעת הוא בין 120-180 אלף ש"ח, תלוי ברמת החתונה והאם מדובר בחתונה של בן או בת – המענק לזוג לרכישת דירה מגיע לפעמים לסכומים גבוהים הרבה יותר ועד לסכומים של מאות אלפי שקלים לכל ילד!
שידור מיוחד ללא עלות בלחיצה כאן>>
הזכות להיות בעלי חוב
"הדבר שהכי מתסכל אותי", אומר אהרן סלומון, מנכ"ל מתייעלים ומי שעומד מאחורי התוכנית המהפכנית לחתונות הילדים, "הוא לראות אנשים שמשלמים כל החיים בשביל שתהיה להם את ה'זכות העצומה' להפוך להיות בעלי חובות ביום שמחת לבם".
סלומון, כלכלן בהכשרתו ובעל ניסיון רב בייעוץ פיננסי, הגה ופיתח לפני מספר שנים תוכנית מהפכנית לחתונות הילדים, לפיה כל משפחה חרדית ממוצעת יכולה להתכונן מראש לחתונות הילדים בחכמה, ולהגיע בס"ד לחתונות הילדים כשכל הכסף הדרוש להוצאות החתונה מוכן להם מראש.
במקום להתחיל לשלם ביום החתונה את ההוצאות למשך שנים ארוכות קדימה, המשפחה מסיימת לשלם את הוצאות החתונה בליל השמחה וההורים חוזרים לביתם שמחים וטובי לב.
חושבים היום על החתונה של מחר:
הצטרפו לשידור מיוחד ללא עלות עם אהרן סלומון ומנדי גפנר בו תשמעו את כל הפרטים>>
הכל מתחיל בראש
"ההבדלים בין שני סוגי האנשים זועק לשמים", אומר ישעיה זינגר, מנכ"ל חברת 'זינגר – דבר אחד בטוח' ומנהל תיקי לקוחות בעולם הביטוח, "בתחום הביטוח הדבר הזה ממש בולט. יש אנשים שיודעים להתכונן מראש, הם מנהלים נכון את הכסף שלהם וחיים בצורה רגועה הרבה יותר, ויש את אלה שתמיד נזכרים ברגע האחרון, אני מקבל פניות לקראת חתונות הילדים, כשהם נמצאים תחת לחץ כלכלי כבד ורוצים לבדוק האם יש להם איזו קרן השתלמות שהם יכולים למשוך או לקחת הלוואה על חשבון הפנסיה".
זינגר החליט שהוא מוכרח להביא לידיעת הציבור את הבשורה הגדולה, על כך שניתן, בהכנה מראש, להגיע בס"ד לחתונות הילדים מוכנים עם הכסף, בלי הצורך לקחת הלוואות.
"הבנתי שהכל מתחיל בראש, במחשבה חיובית וחשיבה קדימה", אומר זינגר.
ביוזמה ייחודית הוא יצר שיתוף פעולה יוצא דופן בין אהרן סלומון למנדי גפנר, סוכן ביטוח מהגדולים בציבור החרדי. בשידור הנדיר, מנדי גפנר ישתף מניסיונו כמנכ"ל חברה עם למעלה מ-100 עובדים, על הדרך לתודעת שפע ויצירת מחשבה חיובית שמובילה לשגשוג כלכלי. אהרן סלומון יחשוף את התוכנית המהפכנית שמאות משפחות כבר הצטרפו אליה בדרך לחתונות הילדים ללא הלוואות.
השידור הנדיר 'ממחשבה למעשה' יתקיים אי"ה בשידור חי בזום או בהאזנה טלפונית, ביום שני הקרוב י' אדר א', בשעה 21:00 בדיוק.
בשידור תגלו את התוכנית המהפכנית לחתונות הילדים ללא הלוואות, שמתאימה גם אם כיום אתם לא גומרים את החודש, תקבלו כלים נדירים ליצירת תודעת שפע וחשיבה חיובית שמובילה לשגשוג כלכלי, ועוד מגוון תובנות שיפתחו לכם כיווני מחשבה חדשים על הדרך להצלחה כלכלית.
מספר המקומות מוגבל. הירשמו כאן עכשיו ללא עלות>>






















אחרי סדרת פגישות עם היועצים החשובים המטרה היחידה של היועצים הנל היא לקחת את המתיעצים למינוף בשוק ההון ללא כל מתן הסבר על הסיכונים הכרוכים בכך…
התכנית שלהם להתכונן לחתונות הילדים בפני עצמה היא טובה רק שהדרך שהם הולכים בה על ידי מינוף מוגבר בשוק ההין ללא מתן הסברים מלאים על הסיכונים הכרוכים בה ובמיוחד לציבור שלנו שלרוב האנשים אין להם ידע כלל בתחום הזה היא הרת אסון
אצל הציבור הליטאי לא יעזור להתכונן. עד שלא ישנו את הגישה שחייבים לתת לבת חצי מליון ש"ח אין מצב לפי דרך הטבע, לבנ"א נורמאלי (אפילו עובד), להתכונן. ולא יעזרו 1000 יועצים.
איפה הם מרוויחים בכל הסיפור?
ומה נראה לך ? ממי מקבל את העמלות המטורפות על ההשקעה ?
אמא ל 8 ילדים עדיין לא מבינה איך ציבור האברכים שורד. רוב המשכורת הולכת למכולת,, הכל יקר.
ישיבות, סמינר, משכנתא, מעון, תחבורה, חשמל, מים, גז, ארנונה, מזון, ביגוד, מגבעת, פיאה,.
הכל יקר אש 🔥 לפחות תגלו איך מתמודדים,
כולם אכן בחובות?
גם 20000. ש"ח בחודש איא אפשר להחזיק משפחה ברוכת ילדים.
עצות