המחבל שביצע את פיגוע הירי הלילה (ראשון) ליד קבר דוד המלך בירושלים והסגיר את עצמו למשטרה, ישב בכלא עד לפני כשנתיים בשל חשד לרצח במסגרת ריב חמולות – כך נחשף היום באתר 'הקול היהודי'.
הוא הורשע בהריגה ונידון לשמונה שנות מאסר. הוא שוחרר לפני כשנתיים בקיצור שליש בגין התנהגות טובה והליך "שיקומי" שעבר. בכלא אף הכיר אסיר לאומי יהודי ושלח לו הודעת מזל טוב לחתונתו.
סידאווי, תושב מזרח ירושלים, הסגיר את עצמו לידי המשטרה הבוקר אחרי מצוד לילי של כוחות הביטחון. אל תחנת משטרת מוריה בבירה הגיע סידאווי במונית עם האקדח שבו השתמש לביצוע הפיגוע. נהג המונית שהסיע אותו לתחנה נחקר גם הוא.
שלום, נהג המונית שהסיע את המחבל שביצע את פיגוע הירי בעיר העתיקה בירושלים, בדרכו להסגיר את עצמו, מבלי לדעת שהוא מסיע מחבל, בריאיון ליותם זמרי ודרור קאפח ברדיו גלי ישראל: "אספתי את המחבל שעצר אותי ברחוב, שאל אם אני פנוי, דיבר עברית טוב ויפה, עלה לרכב".
"שמתי לב שהוא קצת מפוחד, אני מוריד אותו במשטרה ופתאום אחרי שנסעתי 400 מטר – ניידות אחרי. השוטר אומר לי: 'אלוקים אוהב אותך', אני מסתובב אחורה ורואה את האקדח עם הכדורים במושב האחורי. הייתי יכול לקבל כדור בראש. קרה לי נס"




















מעניין איפה הוא צריך לברך ברכה על הנס
ואי איזה מזל כמה הודאה צריך להודות לה’
אני אומר שצריך לסגת לגבולות 48 היה חלוקה ע"י האום אז למה לכבוש
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬🤬
חצוף שמאלני האחים שלך שפכו דם על הארץ
הזאת ואתה במחי מקלדת מציע למסור לערבים
שטח יהודי היעלה על הדעת
צודק צה"ל הוא צבא כיבוש
כנראה הסתבך במשפחה ורצה מלון עם תואר על חשבון משלם המיסים, לכן הסגיר את עצמו
חמוד
מענין מה הוא חשב שהוא ראה ניידות רודפות אחריו??