שר התקשורת שלמה קרעי תוקף בחריפות את היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, בשל התשובה שהגישה לעתירה נגד פיטורי יו"ר רשות הדואר מישאל וקנין ובה התנגדות להליך הפיטורים.
"היועצת המשפטית לממשלה הגדילה לעשות הערב בתשובתה לבג"ץ על הדחת יו"ר הדואר. 91 עמודים – מלאכת מחשבת של חרטוט, מנותקת מהמציאות שכל אזרח מרגיש יום יום", כתב קרעי בטוויטר.
הוא ציין כי "היועמ"שית לא קשורה לעניין, מנהלת רשות החברות לא מעניינת כאן, רק הציבור נוגע בדבר. אנחנו נייעל את השירות לציבור לפני, תוך כדי ואחרי ההפרטה, תהא אשר תהא החלטת בג"ץ בחמישי הקרוב. כולי תקווה שהשופטים יבינו את אחיזת העיניים, את הזלזול במצוקות הציבור ואת קשר השתיקה של הקליקה ששומרת על עצמה בכל מחיר.
מוקדם יותר השיבה בהרב-מיארה וכתבה כי "עמדת היועצת המשפטית לממשלה היא כי החלטת השרים להעביר את יו"ר הדירקטוריון מתפקידו בטענה כי הוא 'אינו ממלא את תפקידו כראוי', לוקה בפגמים מהותיים היורדים לשורשו של הליך ומביאים לבטלותו".





















היועמשית הזו צריכה לעוף אתמול!! הזויה!!
בגלל רשות הדואר, לפעמים אני שואל את עצמי האם אני באמת חי בארץ ישראל או ברפובליקה בננות אי שם באפריקה.
השטויות שהדואר עושה, לעתים קשה להאמין שאינו התעללות לשמה.