ברוך דיין האמת: הרב זאב אלעזר וולף, מנהל סמינר בית יעקב על שם הרב וולף בעיר בני ברק, נפטר היום (חמישי) אחרי שהתמוטט מוקדם יותר השבוע בפתאומיות, והוא בן 82 בפטירתו.
מסע הלווייתו תצא הצהריים מרחבת הסמינר ברחוב יהודה הנשיא בבני ברק, בשעה 12:30, לעבר בית החיים פוניבז' בבני ברק.
בשנת ה'תש"ל עקב מחלתו של אביו מונה לכהן תחתיו כמנהל הסמינר לבנות בבני ברק, ולאחר פטירת אביו בשנת תשל"ט נקרא הסמינר על שמו "סמינר בית יעקב על שם הרב וולף". מוכר יותר בשם סמינר הרב וולף.
הרב וולף היה מוסר את שעורי ההלכה המרכזיים בסמינר בכיתות א' ו-ו'. בין הנושאים אותם הוא מלמד הלכות שבת, ייחוד ויהדות. הוא קבע והדברים נכתבו בדפי הקבלה לסמינר שבכל הנושאים ההלכתיים יקבעו על ידי הרבנים הגר"ש וואזנר והגר"נ קרליץ.
תחת ניהולו גדל הסמינר ונחשב לאחד המוסדות המבוקשים. בשנים האחרונות סייע לו בניהול הסמינר בנו הרב שלמה וולף, בתו מרים קופשיץ וחתנו הרב נחום קופשיץ. הרב וולף שימש גם כיו"ר איגוד מנהלי הסמינרים של "בית יעקב".
ביום שני האחרון, הרב וולף התמוטט הבוקר בביתו באופן פתאומי. הוא פונה לבית החולים שיבא בתל השומר, שם אושפז במצב קשה. בסמינר הופסקו הלימודים לצורך תפילות לרפואתו ובמשפחתו ביקשו מכלל הציבור להתפלל לרפואתו. אל למרבה הכאב והצער, הבוקר החזיר את נשמתו ליוצרה.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.





















לתקן: אך למרבה הצער. ולא "א-ל" כפי שכתבתם