מבצע החיפושים הנרחב אחר הנער אברהם ישעיהו שפיגל, שנראה לאחרונה ביום שישי שעבר בחוף צאנז בנתניה, נמשך גם הלילה (חמישי) ללא הפסקה.
למרות שחלף שבוע מאז ההיעלמות, הכוחות בשטח מסרבים להרים ידיים וחוזרים לסרוק נקודות שכבר נבדקו בעבר, מתוך הבנה כי תנאי השטח והים המשתנים עשויים לחשוף קצה חוט חדש בכל רגע.
במהלך היממה האחרונה פעלו בגזרה כוחות מיוחדים בפיקודו של חיים אוטמזגין, הכוללים את יחידת הצוללים של זק"א, מטיסי רחפנים וצוותי אופנועי ים. המאמץ המרכזי התמקד באזורי הסלעים ובנקודות שהגישה אליהן קשה במיוחד.
עם רדת החשיכה, עבר מרכז הכובד לסריקות רגליות וממונעות באמצעות ג'יפים לאורך קו החוף, פעילות שצפויה להימשך לאורך כל הלילה.
אל חפ"ק החיפושים הגיעו היום תלמידי ישיבתו של אבי הנער, הגאון רבי שלמה שפיגל, יחד עם הרב צבי גוטליב שחיזק את ידי המתנדבים. גם נציגי עיריית נתניה הגיעו לעמוד מקרוב אחר היקף הפעילות המקצועית.
אליעזר ליפשיץ, ראש צוות זק"א נתניה, סיכם את תחושות הכוחות בשטח והבהיר כי למרות ההתשה, המחויבות למשפחה עומדת לנגד עיניהם והם לא יעזבו את הזירה עד אשר יביאו תשובה ברורה לגורלו של אברהם.























בס"ד
שילכו לרבי דוד אבוחצירה אולי תפילה של מקובלים על שפת הים צריך כאן משהו רוחני שאם הוא חלילה טבע שהים יפלוט אותו לחוף או יפקח את עיני המחפשים צריך פה מעבר לחיפוש.
כמובן להתפלל כל הזמן גם בזמן הבישולים מי שיכול להגיד תהלים שלא תעבור על הבחור עוד שבת שהוא לא נמצא
ה' יעזור אמן ואמן.