במהלך השבוע האחרון התקבלו במוקד ארגון 'השומרים' מספר שיחות מבעלי עסקים ברחבי העיר על חשודים שרכשו מוצרים במאות ואלפי שקלים באמצעות שטרות מזויפים.
מתנדבי הארגון שניגשו לעסקים שנעקצו על מנת לאסוף תיעודים, הצליחו להוציא תיעוד פנים של החשודים בהפצת השטרות המזויפים ואלו הופצו בתפוצה פנימית של מתנדבי הארגון.
אמ"ש, סמוך לשעה 23:00 זיהה אחד המתנדבים במהלך סיור ברחבי העיר את שלושת החשודים בהפצת השטרות המזויפים.
מתנדבים נוספים שהוזעקו למקום החלו במעקב אחר החשודים – כאשר בהמשך התפצלו החשודים למספר אזורים בעיר על מנת שלא לעורר חשד וכדי להפיץ את השטרות המזויפים בכמה אזורים במקביל.
לאחר מעקב של כמה צוותים אחר החשודים, הצליחו המתנדבים לתפוס במקביל את שלושת החשודים על חם בעת הפצת השטרות ועיכבו אותם עד להגעת כוחות המשטרה למקום.
החשודים, בגילאי 18-20, תושבי חולון ואשקלון נעצרו ע"י שוטרי הסיור של מרחב דן כשברשותם נמצאו כמות גדולה של שטרות מזויפים.





















כל הכבוד לארגון השומרים. יישר כח
כל הכבוד
כוך הכבוד שפו לארגון השומרים!!!
מעל 18 אפשר קנס ללא ספק שיגמרו לשלמו רק בעוד 13 שנה. אין לך במדינה שלנו הרתעה יותר מועילה מאשר זו
חשוב מאוד להגיע למקור של יצור השטרות. אלה שנתפסו הם רק המפיצים.
זה בדוק בדוק בדוק בדוק במדינה כל העבריינים והרמאים נתפסים או על ידי העיתונאים בטלוויזיה או על ידי אזרחים…המשטרה לא פעילה במדינה רק משכורות גבוהות.ומחכים לפנסייה
חבל שלא נתנו להם מכות רצח , כןלל שבירת ידיים ! כי השופט ירחם עליהם ויתן קנס סימלי ( בשטרות המזוייפים ) בתי משפט דפוקים
חשוב להגיע למכונות ולמי שהדפיס ! אחרת ידפיסו בלי סוף ! ראיתי שטר מזוייף – ממש כמו האורגינל