במחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) החלו לבדוק תלונה נגד לוחמי הימ"מ שעצרו את האסיר הביטחוני זכריא זביידי שנמלט מכלא גלבוע בחשד שהמחבל הוכה בזמן שנלכד. הצעד מעורר זעם רב בקרב גורמים במערכת אכיפת החוק, כך פורסם הבוקר (שישי) ב'ידיעות אחרונות'.
כזכור, אחרי מעצרו של זביידי פורסמו תמונות של המחבל עם פנים נפוחות. עורך דינו אביגדור פלדמן דרש שיפונה לטיפול רפואי והבטיח להגיש נגד הלוחמים תלונה במח"ש. לטענת הפרקליט, לוחמי הימ"מ הם אלה שגרמו לפציעה בראשו של זביידי במהלך מעצרו. במשטרה טענו אז שזביידי ניסה להתנגד למעצר ושהוא בכלל נפצע במהלך הבריחה.
במח"ש כבר החלו בפעולות בדיקה לקראת חקירה של האירוע. החוקרים מנסים בין היתר להשיג סרטונים, תמונות וחומרים נוספים מרגעי המעצר של שני המחבלים על ידי כוח הימ"מ.
כאמור, גורמי ביטחון זועמים על עצם הפתיחה בבדיקת הטענות של המחבל שברח מהכלא. "בנסיבות שבהן זביידי נתפס ברור שמדובר בפציעה שהיא תוצאה של התנגדות ומעצר של מחבל שיכול להיות חמוש ומסוכן לשוטרים שפעלו", הסביר בכיר במערכת אכיפת החוק לעיתון.
ממח"ש נמסר בתגובה: "התלונה התקבלה ותיבדק כמקובל".





















שכחתם שהוא מחבל ????
הוא רצח אנשים יהודים!!!!!!!!!!!!!!!!
חבל שהם רק ניפחו לו ת'פנים הם היו צריכים להרוג אותו!!!!!!!!!!!!!!!