חברת הכנסת מ'מרצ' ג'ידא רינאווי זועבי, הודיעה ביום חמישי האחרון במכתב ששלחה לרה"מ בנט כי היא פורשת מהקואליציה מאחר ו"הממשלה לא דואגת למגזר הערבי". הודעת הפרישה שלה הצטרפה להודעת הפרישה של הח"כית מ'ימינה' עידית סילמן – מה שהגביר את האפשרות להתפרקות של הממשלה. אלא שהיום (ראשון) מתברר שמדובר בפייק-דרמה.
אחרי ישיבה ארוכה בכנסת עם רה"מ חליפי ויו"ר יש עתיד יאיר לפיד, ישיבה ארוכה בהם לקחו חלק מספר ראשי רשויות מהמגזר הערבי כדי לדרוש תמורות בעד כך שזועבי תחזור לתמוך בקואליציה – החליטה חברת הכנסת ממרצ כי היא תחזור להצביע עם הקואליציה על חוקים שתעלה הממשלה במליאת הכנסת, בשל כאמור הבנות אליה היא הגיעה.
בין ההישגים שקיבלה זועבי נמצאים גם תקציבי עתק של מאות מיליוני שקלים שיילכו למימון בניית כבישים חדשים ושיפוץ ישנם ביישובים ערביים בישראל, ועוד הטבות למספר ערים ערביים שונים. מאז הודיעה זועבי על פרישתה, גורמים שונים בקואליציה נועדו איתה בטלפון כדי לשכנע שתחזור בה מהפרישה. הגדיל לעשות יו"ר רע"מ ח"כ מנסור עבאס שהגיע לפגוש אותה פנים אל פנים בביתה בנוף הגליל.
עלי סאלם, ראש עיריית נצרת שהשתתף בפגישה עם לפיד וזועבי בכנסת, אמר בראיון לרדיו בערבית כי "בזכות ח"כ ג'ידא רינאווי זועבי – כל רשות ערבית תקבל 200 מיליון שקלים". אם הדיווח נכון מדובר בהישג מטורף של זועבי, עם תקציבים שמגיעים למליארדי שקלים. עם זאת, זועבי או לפיד לא אישרו את הדיווח של ראש עיריית נצרת עלי סאלם.





















אם מישהו חשב שהערביה המגעילה הזו תפרגן לאופוזיציה ניצחון
עד כמה לפיד הבהמה הזה יכול להגיע בשביל להיות ר"מ לא יאומן.
האם יש לבנט ולפיד מכונת שמיצרת כספים???? מאיפה כל המליונים…………
זוכרים את
"איפה הכסף" של לפיד?
בושה וחרפה , רק לפני שנה אמר לפיד על הממשלה הקודמת –מושחתים וסחטנים החרדים שסוחטים מביבי , לפיד צבוע שכמוך אתה לא מתבייש בוא איתי לעימות ונראה אותך, חצוף אתם ממשלה שכולם סוחטים אחד את השני כדי לשרוד עוד יום ועוד יום , חכו ותראו שנגיע לממשלה פתאום תפתח את הפה סחטנים מושחתים, נזכיר לך מי התנהג ככה בדיוק,,,