לאחר האכזבה הגדולה מכך שראש הממשלה בנימין נתניהו לא מינה אותו לתפקיד שר בכיר למרות שהתברג בחמישייה הראשונה בליכוד, היום נודע כי אמסלם יכהן כיו"ר ועדת משנה לוועדת חוץ וביטחון, זאת לאחר שועדת החוץ והביטחון, בראשות ח"כ יולי אדלשטיין אישרה היום את הקמתן של ועדות המשנה
וועדות המשנה שאושרו היום הן: ועדת המשנה למודיעין, שירותים חשאיים ושו"ן (שבויים ונעדרים), בראשות ח"כ יולי אדלשטיין. ועדת המשנה לענייני עורף, בראשות ח"כ דוד אמסלם. ועדת משנה למדיניות חוץ והסברה, בראשות ח"כ גדעון סער. ועדת המשנה למוכנות ובט"ש (ביטחון שוטף), בראשות ח"כ שלום דנינו.
ועדת המשנה לתפיסת הביטחון ובניין הכוח, בראשות ח"כ גדי איזנקוט. ועדת המשנה למשאבי אנוש בצה"ל, בראשות ח"כ אורנה ברביבאי. ועדת המשנה לענייני איו"ש, בראשות ח"כ משה סולומון וועדת המשנה לעניין פינוי מוקשים ונפלים, בראשות ח"כ ניסים ואטורי.
כזכור, ח"כ אמסלם לא זכה לקבל את מבוקשו – תפקיד שר המשפטים, או לפחות את תפקיד יו"ר הקואליציה, על אף שבפריימריז האחרונים הפך לבכיר במפלגת השלטון. בעקבות זאת הודיע אמסלם כי הוא מסרב לקחת על עצמו תפקידים, וישמש את העם כחבר כנסת.





















ברכה והצלחה לדודו אמסלם היקר!!!