שר החוץ אלי כהן מקדם מינוי של ח״כ לשעבר, אברהם נגוסה, לתפקיד שגריר ישראל באתיופיה. כך פורסם הבוקר (חמישי) בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן רשת ב. כמו כן, נגוסה הוא בן בריתו הפוליטי של השר דודי אמסלם, שמעוניין מאוד במינוי.
לפי הדיווח של מיכאל שמש, תפקיד שגריר ישראל באתיופיה אמור להתפנות במהלך השנה הבאה. על כן, השר אלי כהן מקווה להצליח לסיים את הליך המינוי בקרוב. השרים כהן ואמסלם, שניהם בחמישיה הראשונה של הליכוד, מנסים במהלך זה להדק את הקשרים הפוליטיים ביניהם.
נגוסה הוא חבר הכנסת לשעבר מטעם מפלגת הליכוד ויו"ר ועדת העלייה, הקליטה והתפוצות לשעבר. הוא עובד סוציאלי ומשפטן. בעל תארים במשפטים, עבודה סוציאלית ודוקטור בחינוך, פעיל חברתי העוסק בקידום העלייה היהודית מאתיופיה ולשיפור איכות הקליטה של העולים בישראל.





















הבנאדם גם כך לא עשה כלום עכשו הוא גר באתיופיה ויקבל שכר מהמדינה אחלה מינוי פוליטי אפשר לעבור גם . אני גם יתפקדזה רק עומר עד כמה עכורה המערכת