"עיתונאים" רבים ברצועת עזה פלשו לשטח מדינת ישראל ביום בטבח הנורא בשמחת תורה כאשר ארגון הטרור חמאס ביצע טבח נורא בתושבי הדרום – ותיעדו את הזוועות עבור מילוני צופים בעולם.
אחד מאותם "עיתונאים" שפלשו לישראל, תיעד את הזוועות ושידר מניר עוז הוא כתב ערוץ אל-ג'זירה, המשמש ככלי לתעמולת חמאס, אסמאעיל אבו עמר. והיום (שלישי) הוא משלם את המחיר.

ערוץ אל-ג'זירה מעדכן על פציעתו
ערוץ אל-ג'זירה עדכן כי אבו עמר והצלם אחמד מטר שעובדים בערוץ – נפצעו בתקיפת כטב"ם ישראלי בצפון רפיח. מתיעודים קשים מזירת הפגיעה ומבית החולים, שלא הועלו כאן למען כבוד הגולשים, עולה כי אותו מחבל "עיתונאי" איבד את רגלו ונפצע באורח קשה מאוד.
הבלוגר המוכר אבו עלי שמסקר בהרחבה את הנעשה בעולם הערבי ורצועת עזה בפרט, גיחך על התקרית וכתב: כי "אבו עמר לא ירקוד בזמן הקרוב…זוהי פציעה שניה שלו מאז ה 7.10. פעם שלישית גלידה…מפעיל הכטב"מ שפגע ב"עיתונאי" צריך לקבל צ'ופר רציני. שיחקת אותה. העיתונאי נסע על אופנוע. יופי של פגיעה".





















למה לא לחסל ?
פעם הבא יאבד את בראש ויסקר מה הולך בגיהנום…
חחחח חזק