ראש הממשלה נתניהו הורה לעדכן משפחות החטופים כי אין עדויות לנוכחות חוטפים באירוע שבו חוסל מנהיג חמאס יחיא סינוואר. זאת למרות הערכות קודמות שסינוואר נהג להימצא בקרבת חטופים
לפי דיווח בחדשות 12, ההערכה היא שייתכן שסינוואר נע ממקום למקום ללא חטופים מאז רצח ששת החטופים בסוף אוגוסט, שלצידם שהה חלק מהזמן. במערכת הביטחון הדגישו כי אין סימנים להימצאות של חטופים באזור שבה אירעה ההיתקלות היום. עוד הוסיפו כי הפעילות נמשכת "תחת הזהירות הנדרשת".
ששת החטופים, כרמל גת, הירש גולדברג-פולין, אלכס לובנוב, אלמוג סרוסי, אורי דנינו ועדן ירושלמי ז"ל – שהו במחיצתו של סינוואר מאז נחטפו בשבעה באוקטובר בחלק מהזמן, כך הותר לפרסום. גופותיהם נמצאו במנהרה באזור רפיח, כיממה לפני שכוחות צה"ל הגיעו למקום.
חיסולו של סינוואר עשוי להשפיע על המגעים לעסקה. משעות הצוהריים צוות המשא ומתן הישראלי מקיים התייעצויות דרמטיות על המשך המגעים. גורם בכיר הבהיר כי מדובר בהזדמנות, "עולים רעיונות חדשים, צריך לפעול מהר וכך נעשה". ראש הממשלה נתניהו צפוי להתייחס לכך בהצהרה הערב.





















למה אין סוכה ?
בסוף לא שב"כ לא אמ"ן ולא צה"ל חיסלו את סינואר ב"טעות" ירו עליו ….
מתברר שכל המודיעין לא שווה כלום. (הם טענו שהוא מוקף בחטופים…. לא מיניה ולא מקצתיה) הם לוקחים לעצמם קרדיט על הצלחות של בורא עולם כמו שהם לוקחים על עצמם האשמות שלא קשורות אליהם. אתם לא אחראים על כלום לא על מחדלים ולא על הישיגים הכל בורא עולם ….
תתחילו להפנים ולעזוב את בחורי הישיבות שלומדים תורה ושומרים על ארץ ישראל הקדושה ובטהרה כרצון השם יתברך …..