בהקלטות חמורות חדשות שהתפרסמו הערב בערוץ 14, נשמע ראש החטיבה היהודית בשב"כ מסביר למפקד ימ"ר ש"י אבישי מועלם שראש השב"כ רונן בר הורה לעצור מתיישב למשך חצי שנה, עם חקירות למראית עין.
כך מתנהלת השיחה בהקלטה: ראש החטיבה היהודית: "אני אומר לך בינינו שראש שירות רצה לעצור אותו חצי שנה מנהלי. אמרנו לו תקשיב לא צריך עכשיו אה… לעורר את כולם. יהיה יותר טוב לתת לו הרחקה. ניתן לו הרחקה, לדעתי 4 חודשים ונראה להם שאנחנו לא פראיירים שהם הולכים למנהלי. פה אני צריך אותך. אני את האמת רוצה את המעצרים גג מחר. עכשיו הכל צריך להיות חקירות למראית עין".
מועלם: "בסדר אבל אה.." ראש החטיבה בתגובה: "הכל צריך להיות אה… חקירות אה… לא צריכה להיות השקעה גדולה הכל כדי שהפרקליטות… אני רוצה לעצור את (השם שמור במערכת) כבר לפני שבוע". מועלם בתגובה: "אבל אתה לא, אין לך כלום עליו תקשיב".
תמונת המצב המלאה של הקו התקיף בשב"כ כנגד המתיישבים הולכת ונחשפת בשבועות האחרונים. בהקלטה אחרת נשמע ראש החטיבה מכנה את המתיישבים בכינויי גנאי חמורים, מורה למועלם לעצור אותם ללא ראיות, וגם מציע לשים אותם ב'תא עם עכברים'.
בהקלטות נוספות שנחשפו מוקדם יותר החודש, נשמע סגן ראש החטיבה היהודית בשב"כ מאיים על מועלם כי אם לא ייענה לדרישותיו, הוא יעקוף את סמכותו: "אתה תמשיך לא לענות – זה לא יהיה הממ"ז, זה יהיה מעל הממ"ז. לא היה לי ממשק שנאלצתי לרדוף אחריו" מודיע הסגן.
בתגובה הודיע מועלם: "אני לא רוצה לעבוד איתכם, איך אני איתך?". סגן ראש החטיבה ענה: "אז אל תעבוד". מועלם מצידו הודיע: "לך למפכ"ל, לממ"ז, לשב"כ, לראש הממשלה. אני לא עובד איתכם. ביי להתראות".
מהשב"כ נמסר בתגובה להקלטות החדשות: "מדובר בהדלפה מגמתית של חלקי שיחה. השיחה המדוברת עוסקת באירוע חמור בו בוצע לינץ׳ אלים באזרח בדואי, שניצל ברגע האחרון על ידי כוחות הביטחון".
"מושא השיחה הינו החשוד המרכזי באירוע – פעיל אלים ומרכזי בשטח. בעניינו של הפעיל נערכה חקירה יסודית ארוכה וממושכת בהכוונת שב״כ, אשר לא הסתיימה בהעמדה לדין לאור חוסר רצון של אבישי מועלם לטפל באירוע, כפי שהוא מחויב על פי חוק. בשל כך האירוע הועבר לטיפול ביחידה אחרת במשטרת ישראל".
עוד נמסר מהשב"כ: "הפעילים בעניינם מוצא צו מעצר מנהלי, הם פעילי טרור אלימים הפועלים בצורה חזרתית לפגיעה בחפים מפשע ומדרדרים את האזור להסלמה, פגיעה בביטחון המדינה וסיכון שלום הציבור. גם במקרה הזה הצעדים המנהליים שהוטלו, היוו כלי סיכולי חוקי שנועד למנוע מאותו פעיל לבצע אירועים אלימים נוספים".





















קשקושים…..ה' ישלם לכם אנשי הערב רב- מי שחוטא בסתר ד' יפרע ממנו בגלוי
איזו כותרת..
ואחרי זה השמאל בה ללמד אותנו מה זה דמוקרטיה
מחריד! הכל תפור. פתאום אני מבינה שככל הנראה עמירם בן אולאל יושב על רצח על לא עוול בכפו. רק לצורך הרתעה. אין להם אלוקים. הם לגמרי צפון קוריאה. מי היה מאמין? ביום השואה מתברר שהיום במדינת ישראל יהודים מוכנים להעלות על המוקד יהודים אחרים. זורקים לכלא יהודים אחים על לא עוול בכפם. לקרוא ולא להאמין!!
איך אמר מי שאמר שהוא "סומך" על ראש השב"כ שיבדוק את ראש המחלקה היהודית..
ליצני הדור.צריך לא לשכוח לא הם לא מהומם ולא מהמונם רק ה, יתברך שמו ריחם ומרחם עלינו.
פשיטת רגל… הם יעשו הכל כדי להפיל את הימין… עוד יתגלו הרבה סירחון… הרי הם יצרו את השחיתות… ככל שיענו את הימין כן ירבה וכן יפרוץ. יש להם שני אפשרויות, לחזור בתשובה, או לעזוב את הארץ.
?????,??????????
רונן בר הוא חמאסניק!!!!!
זה מראה על הריקבון העמוק בשירות הביטחון הכללי רונן בר מסוכן לעם ולמדינה
ה' יעניש אותם כנא' נותן לאיש חסד כמפעלו ישלם רשע רע כרשעתו
שיתקיים בקרוב וברוח שפתיו וגו'
איזה אנשים חלאות יש במדינה הזוי
לסגור את השב"כ היום. ארגון מושחת שפוגע רק ביהודים
צריך לעצור במידית את ראש השבכ וראש החטיבה היהודית לכל אזרח במדינה יש זכויות והם לא מעל החוק הם שכחו שהם פקידים והם כפופים לדרג המדיני
משיח נאו!