סעודיה השתתפה ביירוט כטב"מים ששוגרו מאיראן לעבר ישראל, כך פורסם בישראל היום מפי מקורות במפרץ הפרסי. על פי הדיווח, מטוסי קרב של חיל האוויר הסעודי הוזנקו מספר פעמים על מנת ליירט כטב"מים ששיגרה איראן לעבר שטח ישראל לאחר שחצו את הגבול לסעודיה והפרו את המרחב האווירי שלה בניגוד לדין.
בפרסומים פומביים נמנעו הסעודים לאשר את הדיווח ואף פרסמו גינוי לתקיפות שביצעה ישראל באיראן, אולם בשטח בוצעו מספר יירוטים של כלי טיס בלתי מאוישים על ידי צבא סעודיה.
הדיווח מצטרף לתיעודים ודיווחים מירדן, שם מטוסי ומסוקי הקרב ביצעו גם הם מספר יירוטים וכן אירעו מספר מקרים של נפילת רחפנים בשטח הממלכה האשמית.
גם חיל האוויר הצרפתי השתתף ביירוט הכטב"מים האיראנים. הדברים אושרו רשמית בהודעת שגרירות צרפת בישראל. על פי ההודעה, מטוסי קרב צרפתיים ביצעו מספר יירוטים של כטב"מים שסיכנו בסיסים ואינטרסים של צרפת במזרח התיכון.





















כל אחד מאינטרס שלו
לא מאהבת ישראל
מה שנכון נכון