שר המשפטים יריב לוין העביר מסר הערב (שני) לממלא מקום נשיא בית המשפט העליון נעם סולברג, אחרי שהשהה את החלטת הממשלה להדיח את היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה. לדבריו, הממשלה היא זו שצריכה להחליט מי ייצג אותה בערכאות משפטיות. כך פורסם בווינט.
"הממשלה לא תוכל לקבל מצב בו בית המשפט יחליט מי ייצג אותה כיועץ משפטי לממשלה", הבהיר לוין. "אנחנו מצפים מבית המשפט לא להוביל את המדינה למשבר חוקתי".
בהרב-מיארה מצידה טענה במכתב שכתבה לפרקליט המדינה עמית איסמן ולמשפטנים בשירות הציבורי, כי החלטת הממשלה "מנוגדת לדין". לדבריה, "השירות המשפטי-הציבורי והתביעה הכללית שאני עומדת בראשם נאמנים כתמיד לחוק ולמדינה. החלטת הממשלה שהתקבלה עתה להפסיק את כהונתי מנוגדת לדין".
לפי היועמ"שית, "לחצים פוליטיים והתנהלות מנוגדת לדין לא ירתיעו אותנו מלהמשיך לבצע את תפקידנו בממלכתיות, במקצועיות וביושרה. נמשיך לסייע לממשלה לקדם את מדיניותה בהתאם לדין, לאכוף את הדין בשוויוניות ולשמור על שלטון החוק".





















שתלך הביתה! ואולי הייתי מעדיף שתלך לשאול תחתית!
חתיכת זבל שמלאנית חוצפנית את יועצת ולא מחליטה ועושה מה שבא לך מייצגת שמאל רדיקלים כאילו היית ראש ממשלה עופי לנו מהעניין מקוה שיום אחד תעצרי ותחקרי את מי "עבדת"
צודקק
כשיש ממשלה כל כך מוצלחת שלא מסוגלת לחוקק חוק לגיוס חרדים, ולא מסוגלת להביא את הניצחון המוחלט וגם לא לשחרר חטופים בלחץ צבאי לפי ביבי אני מעדיף אותה על פני כל השרים והראש ממשלה השקרנים
היא לא רק'שולטת בצבא במדינה ובממשלה .. היא
גם' שולטת במערכת המשפט . ומחליטה שאי אפשר
לפטר אותה !!!! אחר כך מסתייעת בידידה .עמית מהבגצ
כמו הקיסר'שהמליך את עצמו…לכאורה לדעתי…
את המלכה העומדת בעוז מול ארגון פשע ועברינים בחסות החוק ובראשם ראש הארגון ביבי ורעיתו צרה ובניה הנושאים בתואר משפחת פשע ורודפי שוחד ושלמונים.
בושה לעם בציון
בושה שיש אנשים כמוך שחושבים שאכיפה בררנית לגבי ציבור אחד זה בסדר ואי אכיפה כלל לגבי ציבור אחר שהיא משתיכת אליו בושה בושה לכך ולכל הצד שאתה מיצג
תעופי גורם מזיק לא אמין
לפי אזה דין ממציאים שם יש חוק במדינת ישראל ומצפצפים עליו גם בית המשפט
ומה שאתה משקר לוין אמר אתמול בחדשות 14 חלק נגד בית המשפט העליון ההחלטות הם רק של ממשלת ישראל …
עכשיו היא מודחת כולם יראו האם בגץ מנסה להישתלט על הדמוקרטיה ועל המדינה
מינוי יועץ משפטי והדחתו בכל עת היא זכותה וחובתה של הממשלה. היועצת כאשר דנה בנושא מצויה במצב של ניגוד עניינים מובנה כמוה ככל חבריה במערכת המשפט. גם בית המשפט ובמיוחד העליון מחוי בניגוד עניינים מהותי ומובנה כשרוצה לקבוע מי ייצג הממשלה לעומת בית המשפט. אם אינם מבינים שילכו הביתה ומהר לפני שיכנסו לכלא
ממשלה של פושעים . ממשלת עמלק נגד מדינת ישראל שתיזכר לדיראון עולם
התגובה שלה "נמשיך לסייע לממשלה". השאלה איזה ממשלה? של אבו מאזן או של הנוחבות מקפלן?
אתה גורם למשבר חוקתי ומאשים אחרים איזה צבוע אתה מר לוין
יפה שלוין מבקש מבית המשפט שלא להוביל למשבר חוקתי, האיש שמוביל כבר שנתיים את המדינה למשבר חוקתי הוא. כעת פונה לבית המשפט.
עור של פיל זה עדין עליו.
לוין, לעםנמאס מכם ואם אתה רוצה לבדוק את זה אז תלכו לבחירות ותיווכחו.
יוס