לבנון חוששת ממלחמה עם ישראל. כלי תקשורת לבנוניים מדווחים כי חיזבאללה נערך לפעילות קרקעית רחבה של צה"ל כנגד מטרות טרור של חיזבאללה בכל הגזרות בדרום לבנון. על פי הדיווח באל-דיאר, חיזבאללה נחוש להגיב לכל פעולה קרקעית של צה"ל בדרום לבנון.
בחיזבאללה טענו היום כי הארגון ערוך ומוכן לעימות צבאי יותר מאשר ערב מבצע "חיצי הצפון". לטענת מקור בארגון, נעשתה עבודה משמעותית לסגירת פרצות מודיעין והוצאת סוכנים ישראלים מכלל פעולה בתוך מנגנוני הארגון. כהוכחה לכך ציין המקור כי עד כה כל מאות החיסולים של צה"ל בלבנון בחודשים האחרונים פגעו רק בפעילי שטח ולא בבכירים בארגון (עובדה זו לא נכונה. חוסלו לא מעט מפקדים ברמות שונות כולל מפקדי גזרות).

המקור אמר לעיתון אל-דיאר כי חיזבאללה הפיק לקח מחיסול מנהיג הארגון חסן נסראללה ויתר בכירי הארגון ופיתח תכנית צבאית שונה שתעניק לו ייתרון על צה"ל.
המקור התייחס לתופעה של תנועת כלי טיס בלתי פוסקת מעל ביירות בימים האחרונים, איש החיזבאללה טען כי מדובר בחלק מתרגיל צבאי שפיקוד צפון מבצע בשבוע האחרון בגבול הצפון, וכן ציין כי צה"ל מחפש ללא הרף מטרות חדשות לבנק המטרות שלו לקראת העימות הבא עם חיזבאללה.

העיתון הלבנוני ציטט בדאגה את דברי הרמטכ"ל אייל זמיר שהגיע השבוע לצפות בתרגיל של אוגדה 91 בגבול הצפון ואמר למפקדי פיקוד הצפון: "לצד המשך הפעילות המבצעית, סיכול האיומים ושימור רמת דריכות גבוהה, עליכם לחזור ולהתאמן ולשפר את המוכנות למלחמה בכלל הגזרות".

"משמעות הדבר היא שזמיר מכה בתופים של מלחמה", נכתב בעיתון הלבנוני. העיתון מציין כי קטר וסעודיה מנהלות מגעים בניסיון להרגיע את השטח מפני התלקחות קרובה.
בלבנון מוטרדים מאוד גם בעקבות הדברים הברורים של שליחו המיוחד של הנשיא טראמפ ללבנון וסוריה, תום בארק. מוקדם יותר השבוע פרסמנו את הצהרותיו האחרונות של בארק, "דבריו אינם מותירים מקום לספק כי נשיא ארה"ב נתן אור ירוק לקואליציה השלטת בישראל לבצע תקיפות הרסניות נגד חיזבאללה, המכוונות לפרברים הדרומיים של ביירות", נכתב בעיתון הלבנוני.





















אפילו לעמוד בשורות ישרות הם לא יודעים
חבל שצה’’ל מתעסק עם התורה הקדושה.
חבל מאוד.
אתה צודק אבל עם שמלאן כמו גפני אין כבר למי להצביע לצערי
בע"ה שגם בזה ננצח ואלה שרוצים ללכת ילכו לצבא ואלה שלא שלא ילכו. אבל לא תמיד חוזרים וזה משהו כואב כ"כ שבגלל זה לא כ"כ הרבה רוצים ללכת הפתרון הוא לדעתי בלעשות גיוס חרדים מאוחר כמו מילואים בתשלום ולתת להם יותר ג'ובים ופחות לחימה ביחדה קטנה וזהו.
איך ניתן לפורקי עול לחנך את מיטב בנינו ??
לא ברור מה הם חושבים גיוס בכפייה????