הלילה נכנסו אלפי בני אדם למתחם קבר יוסף שבשכם לרגל חודש אדר. הכניסה התקיימה כחלק מהכניסות הקבועות, בליווי כוחות צה"ל ובסיוע מתנדבי מנהלת קבר יוסף והמקומות הקדושים של מועצה אזורית שומרון.
במהלך הכניסה התקיימה הכנסת ספר תורה מרגשת לקבר יוסף, ספר התורה נתרם ע"י תורם שביקש להשאר אנונימי, לזכר הנופלים והנפטרים מתלמידי ישיבת עוד יוסף חי.
במעמד מרגש התקיים טקס סיום כתיבת אותיות ספר התורה בבית המדרש של ישיבת עוד יוסף חי, שם למדו תלמידי הישיבה במשך כ-20 שנה, עד לנטישת קבר יוסף. המשפחות השכולות, ראש מועצת שומרון ורבני הישיבה כתבו את האותיות האחרונות בספר, וספר התורה ישמר למשמרת זמנית בבית המדרש של ישיבת עוד יוסף חי ביצהר, עד לחזרה מלאה של הישיבה יחד עם ספר התורה לבית המדרש בקבר יוסף.
ח"כ צבי סוכות שמוביל את המאבק לחזרה מלאה לקבר יוסף יחד עם ראש מועצת שומרון מסר: "בספר יהושע מתואר כיצד בשכם קבלו כל שבטי ישראל את התורה מאהבה והכנסת ספר התורה לקבר יוסף הצדיק בשכם מרגשת ביותר. למרבה הצער ספר התורה לא יוכל להישאר בבית המדרש שפעל במקום עשרות שנים בשל הפקרת המקום לידי האויב באינתיפאדה השניה. הגיע הזמן לתקן את העוול האיום של מכירת יוסף בדורנו ולשוב באופן קבוע לקבר יוסף הצדיק".




















