הרועצת המשפטית לא מרפה. המאבק סביב מינויו של האלוף רומן גופמן לתפקיד ראש המוסד הבא מגיע בכל יום לשיאים חדשים.
מחלקת הבג"צים בפרקליטות המדינה הגישה הודעה רשמית בשם היועצת המשפטית לממשלה, ובמרכזה צירוף תצהירו של תא"ל ג'.
בשל סיווגו הביטחוני של התצהיר, אשר הוגדר כסודי ביותר, הגישה אותו היועצת המשפטית בתוך מעטפה סגורה לעיונם של שופטי בג"ץ בלבד.
מעבר לתצהיר המדובר, ביקשה היועצת לצרף חומרים חסויים נוספים, הכוללים מסמכים מתוך תיק חקירה של שירות הביטחון הכללי ומכתב מאת ראש המוסד הנוכחי, ואף דרשה לאפשר השלמת טיעון קצרה בעל פה או בכתב.
כזכור בית המשפט כבר דחה את בקשתה להביא את מכתבו של דדי ברנע שבטיפשותו כתב מכתב כביכול לבקשת השופטים.
המהלך של היועצת המשפטית נתקל מיד בתגובה חריפה ויוצאת דופן מצד ד"ר הראל ארנון, עורך הדין המייצג את ראש הממשלה והממשלה בהליך זה.
בתגובה הרשמית שהגיש היום, תקף ארנון את התנהלות המשיבה וכינה אותה חוצפה דיונית של ממש שאין למעל הממנה ומתירה לעצמה לעשות ככל העולה על רוחה על מנת לסכל את המינוי.
לדבריו, היועצת המשפטית סבורה בטעות כי יש לה פריווילגיות שאינות נתנות לאף בעל דין רגיל, והיא נוטלת לעצמה את הסמכות הבלתי קבילה למנוע מראש הממשלה ומבא כוחו לעיין בחומרים המוגשים לתיק בית המשפט.
באי כוחו של נתניהו האשימו את היועצת המשפטית כי היא מנסה להשחיל לבית המשפט חוות דעת ותצהירים שלא הוצגו מעולם בפני חברי הוועדה המייעצת למינויים בכירים, אשר בחנה ואישרה במקור את המינוי של גופמן.
וכי אין דבר כזה שיש מסמך מסווג במדינת ישראל שמאן דהו רשאי לראותו וראש הממשלה לא.
ארנון טען כי היועצת פועלת בניגוד להחלטות קודמות ומנסה להרחיב את חזית הדיון ולשלוף שפנים מהכובע ברגע האחרון, תוך רמיסת כללי הדיון הרגילים ואמון הציבור.
הוא חתם את דבריו בדרישה חריפה מהשופטים לדחות על הסף את בקשתה לעיון בחומרים החסויים ולדחות את העתירות כולן לאלתר.
התפתחויות אלו מצטרפות לעמדתו של האלוף רומן גופמן עצמו, אשר האשים באמצעות פרקליטו את היועמשי"ת בחוסר תום לב ובאי אמירת אמת (בלשון עדינה).
וכי הליך החפיפה הרשמי שלו בתוך ארגון המוסד כבר החל, לקראת כניסתו המתוכננת לתפקיד בראשית חודש יוני.





















מאוד קשה ליועמ"ש להבין ולקבל שמשהיה כבר לא יהיה מתחילה להבין את מגבלות כוחה כי כמה פעמים כבר אפשר לשקר
כל. החוצפה. שלה. זה. הגיבוי. שיש. לה. מבג"ץ. המושחת
עורך דין סורר אמור לשלם באופן פרטי קנס למדינה,
הגיע הזמן שבית המשפט יקנוס את עו"ד גלי בהרת למי הרה על התנהלות סוררת
האם ראש השבכ רשאי וצריך לעצור את גלי מסיבת נסיון הפיכה ופגיעה במדינה???
התמונה עברה עריכה לא מוצלחת או שימוש בבינה מלאכותית תמורת השם הנכון "רומן גופמן" כתוב בטעות "דומי גופמן" [גם ה-פ' של "גופמן" כתובה בצורה משונה.
זה מה שמפריע לך?
זה מה שמפריע לך מה מפריע לי? זה בעיקר הערה לעורכי האתר, תתקדם.
עושה את העבודה שלה
מי שולט במדינה ?
האם הממשלה הנבחרת או
שלטון הפקידות השמאלניות המושחתות והמושתלות במערכות המשפט השלטון והביטחון ?
כל התפקיד של הפקיקות השמאלניות. זה להכשיל ולהפיל את ממשלת הימין ואת ואת ראש הממשלה בנימין נתניהו ולהקים מדינה פלסטינית בלב מדינת ישראל.
עמלקים עליך ישראל.
למה לא מוציאים אותה החוצה לא להתייחס למה שהיא אומרת או כותבת ידוע שהיא לעומתית לכל דבר שקשור לממשלה היא מפוטרת כחוק למה נשמעים לה בכלל הממשלה צריכה לא להתייחס לשום החלטה של בג"ץ הבלוף הגדול בהיסטוריה
ממשלת הסמרטוטים הימנית איפשרה את ההפיכה והחתרנות. שר המשפטית רב הרהב ודל המעש לא משיג שום הישג, רטמן המשפטן הפטפטן לא משיג שום הישג. בן גביר גיבור על מחבלים אבל את החתרנים הוא לא בולם. היועמשית תביא לכשלון הימין בבחירות.
יופי. קראנו בהרחבה…על דעותיהם של המתנגדים ליועצת המשפטית – האין זה טבעי שב"כ של גרופמן יתנגד לפעולותיה שעלולות לפגוע בלקוחו? מניסוח הכתבה עלול להתקבל הרושם שגם כותב הכתבה שותף לדעות שנכתבו בהרחבה.
אז על מה נלין אנו הקוראים התמימים….
ברגע שבג"ץ מגבה את היועמ"שית המפוטרת זה אומר שהוא מפעיל אותה .הוא התנגד לפיטוריה למרות שזה עבר ע"י הממשלה פה אחד אז שומר אותה אצלו ועובדת בשבילו ונותן לגיטימיות למרות שהיא פוטרה לעסוק בענייני הממשלה שפיטרה אותה ובניגוד עניינים
הממונה כמו הממנה לא מתאים ומאשר,בתצנהגותו שאיננו ראוי.הממנה סתם בוגד טהממונה סתם כלומניק.
כשם שלא מקובל שנאשם יחקור את עצמו, כך לא מקובל שכפוף יחקור את הבוס כדי לנקותו. צריך גורם חיצוני, בלתי תלוי ובלתי ניתן להטיה שיחקור ויגיש דו"ח.
לכל המגיבים, איך אתם משמיצים ככה את היועצת ואת ראש המוסד הקיים אשר מנסים אוליי באמת ובתמים להגן עלינו? איך לא מפריע לכם ששמים אדם לא מנוסה ואשר לא יודע אנגלית ואשר גרם לבחור צעיר לשבת במעצר חודשים רבים ללא עוול בכפו, איך אתם נסחפים ככה אחרי נתניהו שאוליי בכל זאת יש לו בעיקר אינטרסים אישיים למינוי
היועמשית עושה את עבודתה נאמנה.יישר כוח