האם ראש הממשלה המכהן נפתלי בנט כבר הבין כי הקואליציה שהקים עם השמאל הקיצוני והערבים עומד להתפרק והוא שוקל הצטרפות לממשלת ימין תחת ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו?
טל שלו חושפת היום (שלישי) באתר וואלה! כי בנט הפיץ אמש סקר סמסים אנונימי שבדק את התמיכה בהצטרפות מפלגתו המתפוררת, 'ימינה', לממשלה בראשות הליכוד בכנסת הנוכחית.
על פי הדיווח, שליחת הסקר התבצעה ברקע לחצים כבדים שמופעלים עליו בימינה לחשב מסלול מחדש ולבחון את האפשרות לחבור לנתניהו והבלוק הימין-חרדים להקמת ממשלה חלופית.
לפי מקורות בימינה, אתמול, כמה שעות אחרי ההתפטרות של ח"כ ניר אורבך מהקואליציה, בנט נתן אור ירוק לביצוע הסקר ששאל: "האם אתה תומך בכניסת ימינה ונפתלי בנט לממשלה בראשות הליכוד בכנסת הנוכחית?".
הסקר הופץ ממספר אנונימי אך לוואלה נודע כי הוא הופץ על ידי ימינה לעשרות אלפי תומכים רשומים במאגר המפלגה. לפי המקורות הוא מעיד על כך שבנט "מהרהר באפשרות ברצינות".
בימינה מכחישים כי מדובר בסקר מטעמם או מטעם בנט ומסרו בתגובה כי מדובר ב"שקר מוחלט. מפלגת ימינה ואף אחד מטעמו של ראש הממשלה לא הפיץ את הסקר המדובר בכתבה. ייתכן שזהו תרגיל של יריבים פוליטיים או כל דבר אחר. ראש הממשלה בנט פועל כדי לייצב את הממשלה ולהמשיך להוביל את המדינה לשגשוג כלכלי ולביטחון".




















