צילום: באדיבות המצלם
מרן הראשון לציון הרב הראשי לישראל הגר"י יוסף שליט"א עלה הבוקר (שישי) עם מניין תלמידי חכמים אל ציונו של אביו מרן הגר"ע יוסף זצ"ל והעתיר בתפילה להחלמתו של מרן נשיא מועצת חכמי התורה חכם שלום כהן שליט"א.
הגר"י יוסף קרא לציבור להעתיר בתפילה להחלמתו המהירה של מרן חכם שלום כהן בן תופחא מלכה. "הדור צריך לו והוא מגן על הדור בתורתו והנהגתו, לכן על כלל הציבור להתכנס בבתי כנסיות ובבתי מדרשות ולקרוע שערי שמים לרפואת מרן שליט"א. גם ציבור הנשים הצדקניות תתפלנה בהדלקת נרות של שבת והן אל כביר לא ימאס תפילת רבים".
כפי שדיווחנו מוקדם יותר היום, נשיא מועצת חכמי התורה, הועבר במהלך הלילה (בין חמישי לשישי) למחלקת טיפול נמרץ בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים. זאת, מספר שעות לאחר שדיווחו בבית ראש הישיבה על החמרה במצבו.
במקביל, בהיכלי התורה מקיימים עצרות תפילה לרפואת נשיא המועצת. גם במוצאי שבת יתקיימו עצרות תפילה המוניות בבתי הכנסת, בקברי צדיקים ובכותל המערבי.





















