צילום: דוברת הליכוד
ראש הממשלה בנימין נתניהו תקף היום (רביעי) את האופוזיציה ואת יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ, זאת ברקע ההצבעה המתקיימת כעת במליאת הכנסת לבחירת הנציגים בוועדה לבחירת שופטים.
לדברי ראש הממשלה, "גנץ אמר אתמול שאם הקואליציה תבחר שני נציגים לועדה לבחירת שופטים, הוא יפוצץ את השיחות. טוב, זה לא קרה, אבל הוא ממשיך לאיים".
"אז אני אומר לאופוזיציה: תפסיקו עם האיומים, תפסיקו עם התירוצים, אחרי שלושה חודשים שאתם דוחים כל הצעת פשרה שאנחנו מביאים – שבו איתנו ברצינות, כנסו להידברות אמיתית ונגיע סוף סוף להסכמות", הוסיף נתניהו.
מוקדם יותר גנץ כינס את צוות המשא ומתן של המחנה הממלכתי, וממפלגתו נמסר: "מי שיעשה תרגילים פוליטיים בבחירות לוועדה לבחירת שופטים יפגע במדינת ישראל ובאזרחי ישראל. הוועדה צריכה לקום היום, עם נציגת אופוזיציה. אם הקואליציה תסכל היום את הבחירה לוועדה לבחירת שופטים לא נשב לשיחות בבית הנשיא. כל מי שחפץ בשמירה על הדמוקרטיה, ביציבות ובהמשך השיח והגעה להסכמות צריך לנהוג היום באחריות ולאפשר את הקמת הוועדה לבחירת שופטים לפי הנוהג".
עוד נמסר מהמחנה הממלכתי כי גנץ שוחח עם הנשיא המדינה יצחק הרצוג והודיע לו: "אם הקואליציה תפר את הסיכומים בנוגע לבחירת נציג אופוזיציה לוועדה לבחירת שופטים, המשמעות תהיה הפסקת השיחות בבית הנשיא".





















נתניהו מתי תבין שיש להם הוראה מחיות למרוח אותכם כמו שמרחו את פרידמן.אסור לפחד ,יש אמצעים חוקיים לעצור את האנרכיה .
מי זה פרידמן???
למה צריך בכלל הידברות?? למה צריך להתחננחן ולהתחנף אליהם?? בחוק המעונות/ אוסלו/ התנתקות הנשיא התערב?? בחוקים האלו הם הציעו הסכמות לאופוזיציה?? יאלה תפסיק לבלבל את המוח ותתחילו לעבוד כמו שהבטחתם!!!!