עשרות אלפי אנשים יצאו הלילה (בין ראשון לשני – שעון אר"י) לרחובות לייקוד להקביל את פני מרנן ורבנן גדולי ומאורי הדור זקני ישראל שהגיעו מארץ ישראל והטריחו עצמם ממרום גילם להקים את "קרן עולם התורה" להחלפת תקציבי הדתות שנלקחו בחלקם מבחורי הישיבות ואברכי הכוללים.
מרנן ורבנן מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו, מרן ראש הישיבה הגרמ"ה הירש, מרן ראש הישיבה הגר"א סלים, מרן המשגיח הגר"ד סגל, הגר"י הלל, וכ"ק האדמו"ר מרחמסטריווקא השתתפו במעמד קבלת הפנים הגדול.
אם בעבר היו מתקיימים אירועים בהיכלות הגדולים של הישיבה, כאן הבינו שאף היכל לא יוכל לאכלס אפילו עשירית מהקהל הענק הזה ולכן קיימו לראשונה מעמד ברחובה של עיר.
עם תחילת המעמד החל גשם זלעפות, אם היה חשש שזה יגרום לקהל לסגת, קרה בדיוק ההפך – המונים החלו להמשיך לנהור לכיוון המקום ללא הפסקה כאשר הרחבות הסמוכות מלאות עד אפס מקום.





















וואו, איזה מרגש!! הגיע הזמן להתאחד כל עם ישראל בארץ ישראל!
פולש סרוג
הם רוצים ללמוד תורה לא להתגייס.רק בחו"ל אפשר ללמוד תורה.כאן הסרוגים לא מאפשרים.
מרגש עד דמעות
המסר הוא לאמריקאים להוריד "גשם של כסף" על אברכי ארץ ישראל
מרגש לראות את כבוד התורה ולומדיה
חיפושיות זבל בגשם זה מה שאני רואה.
מה כן, הג'וקים החזיקו אחרי האטום משמע עם ישראל חי!
כבוד התורה!!!!!!!
עוצמות שלא נתפסות
מדהים מדהים
מחכים שתעשו עלייה
לארץ ישראל
ותפסיקו לפתח את חו”ל היינו שם מספיק
דמעות.
השמים בוכים מאושר, מעוצמה של עמידה בנסיונות.
אלפי יהודים שזועקים קדושה
בושה וחרפה. למה אין עצרות תפילה להצלת עם ישראל במלחמה?