צילום: דובר צה"ל
כוחות אוגדה 98, בהם צוותי הקרב של חטיבת הצנחנים, עוצבת הקומנדו, חטיבה 7 ולוחמי יהל"ם נלחמים בדרום לבנון בכפרים סמוכים לגבול, הנחשבים למעוזי הטרור של חיזבאללה.
עד כה חיסלו הלוחמים מאות מחבלים, השמידו מספר תוואים תת-קרקעיים, עשרות תשתיות טרור ומתחמי לחימה בהם אותרו והושמדו מאות אמצעי לחימה הפרוסים לאורך הגבול.
צילום: דובר צה"ל
צוותי הקרב של עוצבת הקומנדו וצנחנים חיסלו עשרות מחבלים בקרבות והיתקלויות פנים מול פנים, ובשיתוף פעולה עם יחידת יהל"ם השמידו תשתיות תת-קרקעיות אשר שימשו את המחבלים לשהייה והסתתרות.
בשיתוף הדוק עם כוחות החי"ר, פעלו כוחות הטנקים וההנדסה של חטיבה 7 בשלושה מרחבים מרכזיים בדרום לבנון, איתרו אמצעי לחימה וחיסלו מחבלים בירי פגזי טנקים.
צילום: דובר צה"ל





















צריך ללכת עם האויב ראש בראש,בלתי אפשרי שהוא מנסה לזרוק אותנו לים ואנחנו רק ננסה לעצור אותם! צריך לסיים אותם מאשר לחכות עד שיצליחו לסיים אותנו ובנתים נעשה מבצעים המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים!!