עלה ל-25 מספר ההרוגים בשריפת הענק בנמל בנדר עבאס באיראן. הגופות הועברו למכון משפטי לצורך זיהוי. עד כה דווח על זיהוי של 10 גופות בהם שתי נשים ושמונה גברים. מספר הפצועים שאושפזו בבתי החולים באיראן עומד על כ-1,205, מתוכם טופלו ושוחררו לביתם 972 איש.
משמרות המהפכה תיעדו את אזור השריפה בנמל באמצעות רחפן:
מסוקים של חיל האוויר יחד עם מסוקים של הסהר האדום פועלים להשגת שליטה מלאה על האש בנמל על מנת להחזירו לשגרה מהר ככל הניתן. המסוקים מתיזים מים על מוקדי הבערה בניסיון לכבות סופית את הדליקה. בנוסף, תיעוד שצולם מאזור השריפה בנמל מראה מסוק המטיל חומרים מעכבי בערה למוקדי האש במקום.
מסוק מטיל חומרים מעכבי בערה על האש
בעקבות הדליקה נסגר חלק מהנמל וספינות הופנו לנמלים אחרים באיראן, כמו כן, החלו פעולות להעברת מכולות קירור למקומות עם חיבור לחשמל לאחר קריסת החשמל באזור בעקבות השריפה.
פעולות הכיבוי נמשכות גם הבוקר
מנהיגי מדינות רבים בהם סעודיה, רוסיה ומדינות ערב נוספות הביעו צער על האירוע חסר התקדים שהתרחש אתמול בנמל בנדר עבאס עם הפיצוץ האדיר שהוביל לשריפת ענק עם מאות נפגעים. שר הפנים האיראני הקים ועדת חקירה שהוא יעמוד בראשה לבחינת הנסיבות שהובילו לאירוע הענק.
מטוסי כיבוי ומסוקי כיבוי בפעולה





















בסרטון הרביעי דקה 1:05חדי העין הבחינו בטילים על הרצפה