נהג פלסטיני בן 22 שהתחזה לאזרח ישראלי ונתפס מסיע שני שוהים בלתי חוקיים בתא מטען רכבו נעצר השבוע במחסום חיזמה. אתמול (חמישי) הוגש נגדו כתב אישום, והוא נעצר עד תום ההליכים.
השבוע (שלישי), בשעות הבוקר המוקדמות, עצרו לוחמי מג"ב עוטף ירושלים ולוחמי יחידת המעברים של המשטרה הצבאית רכב חשוד לבדיקה במחסום חיזמה. הנהג החשוד הציג את עצמו כישראלי תושב שועפט.
כאשר הלוחמים ביקשו ממנו לפתוח את תא המטען, הנהג החשוד נראה לחוץ וטען שתא המטען תקוע ולא יכול להיפתח. הלוחמים, שהטילו ספק בזהותו, החליטו לבצע בדיקה מעמיקה ופתחו את משענת המושב האחורי כדי להסתכל על תחולת תא המטען.

להפתעתם, הלוחמים גילו שני חשודים שוכבים מקופלים בתוך תא המטען. עם זיהוי שני החשודים, מיד נעצרו שלושתם. הנהג טען שהוא אינו יודע איך השניים הגיעו לבגאז' רכבו.
שני השוהים הבלתי חוקיים זוהו כתושבי טול כרם ורמאללה בני 48 ו-37. השלושה הועברו להמשך חקירה באח"מ מג"ב עוטף ירושלים.
במהלך החקירה, חוקרי אח"מ הצליחו לחשוף את זהותו האמתית של הנהג החשוד וגילו כי הוא אינו ישראלי כפי שטען, אלא פלסטיני תושב הכפר אלעיזריה, בן 22, ושוהה בלתי חוקי שהתחזה לאדם אחר והשתמש בתעודת הזהות שלו.





















למה בלגן יריות על המקום לראש של הערבים של שלשתם וזהו
אסור צריך לשלוח אותם לבית………………………….
.