באדיבות המצלם

ורדינון משיקה את קולקציית אביב-קיץ 2023

חדש ברשת! מותג בישום וטיפוח חדש ובלעדי Pure Balance עם מגוון מוצרים להשלמת חוויית הלייף סטייל

כתבות נוספות בנושא:

הקטגוריה החדשה מצטרפת לשפע של פריטי אופנת הבית

מבדים משובחים באיכות מובילה בענף

ובעיצובים מקוריים פרי יצירתו של הסטודיו לעיצוב Tutto Arte

 

גם השנה לקראת חג הפסח משיקים ב-ורדינון, בוטיק הטקסטיל הייחודי בישראל מבית אקסטרה ריטייל, קולקציה חדשה ומושקעת ובה עולם שלם של מוצרים לריענון, שדרוג וניחוח אביבי וחגיגי לחדרי הבית השונים. הקולקציה החדשה בהשראת טרנדים בינלאומיים מובילים עם טאץ' ישראלי, מתאפיינת בבדים איכותיים ומשובחים המשדרגים את חווית השינה ביניהם כותנה פרקל בצפיפות 200TC, בדי סאטן בצפיפות 300TC, כותנה מצרית בצפיפות 400TC, בדי ג'רסי נעימים ועוד.

בפיתוח קולקציית אביב-קיץ 2023 של ורדינון הקפידו מעצבות סטודיו הבית Tutto Arte לייצר מכלול שלם של פריטי הום סטיילינג, המדברים ביניהם בשפה עיצובית אחידה ומאפשרים ללקוחות המותג לעצב את שלל חללי הבית תוך שמירה על קו עיצוב אחיד, משותף ומוקפד. זה קורה בזכות דגש על מגוון מוצרים משלימים שמציעה הקולקציה החדשה, שניתן לשלב ביניהם בחופשיות, בשיטת ה-mix&match. כך למשל, לצד מבחר מצעים מרשימים בעיצובם ניתן למצוא שמיכות קיץ, מגבות, שטיחונים, ציפיות נוי ואפילו חלוקי בית מפנקים – כשכולם מתכתבים אחד עם השני בצבעוניות, בסגנון ובטקסטורות המתחברים יחד למעטפת הום סטיילינג הוליסטית.

אין כמו ריח טוב כדי לשנות אווירה ולהעניק לכל חדר חוויית בית מלון יוקרתי. הפתעת הקולקציה היא מותג בישום אווירתי וטיפוח חדש Pure Balance שמשיקה ורדינון לשדרוג והשלמת חווית הלקוח. הסדרה כוללת 3 ניחוחות בלעדיים וייחודיים (Amber Mood – ניחוח יוקרתי ותבליני, Green Blush – ניחוח עשיר ומרענן,  Dark Night – ניחוח עצי ומעודן) הבאים לידי ביטוי בכ-40 מוצרי בישום אווירתי ומוצרי טיפוח בתכולות שונות ומכלים בעלי קווים עיצוביים נקיים ואלגנטיים.

ויויאן מקמל, מנהלת סחר ורכש: "קולקציית PURE BALANCE פותחה במיוחד עבור ורדינון במטרה להציע לקהל הלקוחות שלנו גם מוצרי בישום אווירתי מעוצבים ואיכותיים המעניקים אווירה חמימה לחלל הבית, על ידי פיזור בושם עדין ויוקרתי. כל המוצרים בקולקציה החדשה תוצרת כחול לבן עם הקפדה על איכות ללא פשרות, סגנון היוצר מראה אקסקלוסיבי."

בין הפריטים שבסדרה נרות ריחניים, דיפיוזרים, מבשמי אריגים ובדים ועוד, כשהפריט הייחודי והנחשק ביותר הוא ללא ספק ספריי לשינה עמוקה בניחוח לבנדר ורוזמרין המסייעים לשיפור איכות השינה.

אלון כרמלי, מנהל חטיבת נעמן, ורדינון ודיסני הום, מציין: "ל'ורדינון' מוניטין רב שנים ומחויבות למוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות ושירות. קולקציית אביב-קיץ 2023 מעצימה ומשדרגת את הלבשת חדרי הבית השונים עם מגוון עשיר של פריטים ייחודיים ובלעדיים".

והוא מוסיף: "כתמיד, מעצבות סטודיו הבית Tutto Arte הקפידו לייצר קולקציה שופעת טרנדים וסגנונות, המעניקה מענה אפקטיבי ומקצועי לקהל יעד רחב ומגוון. מיד עם כניסתם המוקדמת של מוצרים בודדים המספקים הצצה ראשונית לקולקציית החג, אנו מרגישים עניין הולך וגובר והגברת תנועת הלקוחות בחנויות הרשת ובאתר ורדינון. אנו נערכים בהתאם בכדי לתת מענה זמין, איכותי והולם לקהל הקונים המחפש להתחדש לקראת החג וגם לרכוש מתנות מושקעות ופרקטיות."

ויקה יוסל, סמנכ"לית חדשנות ועיצוב, מציינת: "אנו קשובים ללקוחותינו ומקפידים כל העת לשדרג ולהתאים את המוצרים שלנו לצרכיהם ולרצונותיהם. כך בקולקציית אביב-קיץ 2023 שכולה WOW העשרנו את ההיצע בדגש על טקסטורות מרהיבות ובדים משובחים, הרחבנו את סרגל הצבעים בליין מצעי ג'רסי ובמגבות, הוספנו סיומת קרושה מקסימה לשטיחוני אמבטיה, שדרגנו את איכות חלוקי הרחצה באמצעות השימוש בחוטי zero twist, ההופכים את הבד לרך ונעים במיוחד ולאור הביקוש הרב מצד לקוחות ורדינון – עיצבנו חלוק רחצה עם כובע".

 

להשיג בחנויות ורדינון ברחבי הארץ ובאתר.

*30% הנחה לכלל הלקוחות

**בקניית 2 פריטים ומעלה

***המבצע בתוקף עד ט באייר תשפ"ג  30.4.23 ו/או עד גמר המלאי. אין כפל מבצעים.

 

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

כתבות חדשות באתר

עונת החתונות החלה רשמית: 101 יתומים ויתומות מתחתנים בימים אלו!
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
בחירת מבקר המדינה: היועמ"שית לכנסת דוחה את הדרישה לבטל את מינויו של עו"ד ראבילו
פריצת דרך דיפלומטית: ישראל תפתח שגרירות ראשונה אי פעם בסלובניה
טרגדיה: מרת פראדל הנדלר ע"ה נפטרה חצי שנה אחרי הלידה מהמחלה הקשה
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
פעילות צפונית לליטאני: לוחמי גבעתי חיסלו מחבל בהיתקלות ואיתרו מחסן אמצעי לחימה.
חשש במשטרה מאובדן שליטה: מאחורי הקלעים של הסטת אוטובוס עצורי מחאת סולברג
חופשת קיץ כשרה למהדרין בעיירת הנופש גודאורי הכל כלול - "האלפים של גיאורגיה"
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
זלנסקי במכתב לפוטין: "מציע פגישה ישירה בינך לביני לסיום המלחמה"
סוף למשבר המים בערבה: צוותי מקורות וחברת החשמל נכנסו לירדן ותיקנו את הבארות המושבתות
השבוע החתונה! עוזרים להכניס את גר הצדק מתחת לחופה
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
סיכול מחבל: לוחמי יחידה 636 חיסלו מחבל שיידה בקבוקי תבערה בבנימין
אכזבה כואבת: המכון לרפואה משפטית הממצאים מכפר עזה אינם של ניראל זיני הי"ד

הכתבות המעניינות ביותר

קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
נתניהו הציג תוכנית שיקום הצפון במיליארדים, ראשי רשויות תוקפים: "עושים הכל כדי לרצות את טראמפ"
שמחה פרידמן בשיר חסידי, מתוק ושבתי - "עונג שבת"
מטוסי כיבוי וצוותים גדולים נאבקים בשריפות ענק בבנימין ובשומרון
חיסול בצמרת החשאית: צה"ל ושב"כ תקפו וחיסלו את בכירי מנגנון הביטחון הכללי של חמאס
מטוסי כיבוי הוקפצו לגולן: שריפת ענק משתוללת בשטח פתוח סמוך לקצרין.
"ממשיך מורשת אביו וסבו" גלריה: מעמד הכתרת הרה"ג יצחק אדלשטיין לרבה של רמת השרון
עשרות עצורי מחאת סולברג פוזרו בין השופטים – שחלקם האריכו מעצר וחלקם שחררו למעצר בית
צה"ל מדווח על שיגור 2 רקטות מלבנון, התיעודים מהשטח חושפים: מטח נרחב בהרבה

חדש באתר

MIDEAST ISRAEL POLITICS
בחירת מבקר המדינה: היועמ"שית לכנסת דוחה את הדרישה לבטל את מינויו של עו"ד ראבילו
HJ_rbKiWgAACf4f-compressed
פריצת דרך דיפלומטית: ישראל תפתח שגרירות ראשונה אי פעם בסלובניה
b6ea057e-7162-4292-81f0-9717605a2f98-compressed
פעילות צפונית לליטאני: לוחמי גבעתי חיסלו מחבל בהיתקלות ואיתרו מחסן אמצעי לחימה.
5837074221757043391 (1)
חשש במשטרה מאובדן שליטה: מאחורי הקלעים של הסטת אוטובוס עצורי מחאת סולברג

המיוחדים

קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
WhatsApp Image 2026-06-03 at 07.25
כיצד מתנהלת המשטרה כשפוגעים לה בכבוד? אחד העצורים בריאיון בלעדי אחרי השחרור
IRON SWORDS WAR
פרסום ראשון: גם משרד העבודה נכנע - בשנה הבאה ילדים חרדים לא יקבלו סבסוד
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | ההפתעה של משה ארבל והטלטלה בעיר החרדית

גלריות

שמחת בית ויז'ניץ צילום שוקי לרר (61)
שמחת החתונה בבית ויז'ניץ - גארליץ - ביליץ
חתונה צאנז זמיגרד צילום שוקי לרר (65)
שמחת נישואי בן האדמו"ר מצאנז ז'מיגראד זצ"ל
סעודת הודאה רבי חיים יוסף בידרמן על נס הצלתו צילום שוקי לרר (16)
סעודת הודאה אצל הגה"צ רבי חיים יוסף בידרמן על נס הצלתו
שמחת התנאים נדבורנה מודז'יץ אונגוואר - צילום מ.ה
שמחת התנאים בחצרות נדבורנה - מודז'יץ - אונגוואר

עיתוני היום

דוכן העיתונים • כל שערי השבועונים על המסך שלכם
דוכן העיתונים • כל שערי השבועונים על המסך שלכם

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture