באדיבות המצלם

מה חיפש חבר ועדת החוץ והבטחון ח"כ דנינו במועצה הדתית?

בסיום ביקורו אמר ח"כ דנינו: "אתם במועצה הדתית כאן מהוים דוגמא אישית, לפעול במסירות ולתת שירות לציבור גם בימים אלו של מצב חירום"

כתבות נוספות בנושא:

חבר כנסת מר שלום דנינו מטעם הליכוד, חבר ועדת החוץ והבטחון הגיע השבוע במיוחד מהכנסת לעירנו על מנת לפגוש במרא דאתרא הגה"צ רבי חיים שמעון פינטו שליט"א ולקבל את ברכתו לנוכח המצב.

ח"כ דנינו זוכה להתברך מידי פעם בפעם מהגר"ח פינטו כבר במשך עשרות בשנים ונמצא יחד עם משפחתו בקשר אדוק עם הרב פינטו שליט"א, הבוקר הגיע במיוחד מ'הכנסת' ובדרכו לאשדוד נקלע לאזעקה עקב שיגור טילים מאיראן שנפלו לא הרחק מהעיר בשטח פתוח ב"ה ללא נפגעים אך לא מנע ממנו להמשיך בדרכו.

עם הגיעו למועצה הדתית, ח"כ דנינו הביע את התפעלותו בפני יו"ר המועצה הדתית הרב עובדיה דהן שקיבלו בברכה ובהערכה לראות את המחלקות כולן עובדות במרץ למרות מצב החירום – תחת אש, חתנים וכלות ממתינים לפתוח תיק נישואין, מחלקת כשרות פעילה במלוא המרץ, ולהבדיל גם בחברא קדישא מקיימים ועורכים לוויות ע"פ לוחות הזמנים לפי הגבלות פיקוד העורף.

בהמשך שאל, היכן נמצא המרחב המוגן באם ח"ו תישמע שוב אזעקה, ולאחר שעודכן על המרחב המוגן, המשיך ועלה ללשכתו של המרא דאתרא הגר"ח פינטו שקיבלו בחביבות רבה.

ח"כ דנינו שמח לראות את הגר"ח פינטו שהושיבו לצידו ובירכו בברכה מיוחדת ואמר לו שאני מגיע לכאן כל יום, למרות הפחד והחששות הגדולות בימים אלו של עיתות מלחמה וכל זה כדי להוות דוגמא כדי לא לפגוע במערכת שהמועצה הדתית כולה תמשיך כרגיל ללא שום עיכוב.

הרב פינטו סיפר לח"כ דנינו שבכל יום אנו מתפללים על חיילי צה"ל שיצאו לשלום ויחזרו לשלום ויראו ברכה והצלחה בכל מעשי ידיהם, אנו כאן מקפידים על כל הנחיות של פיקוד העורף וסיפר שזו השבת השניה שבית הכנסת שבראשותו, בו מתפללים מאות – סגור בשבתות.

כחבר במל"ל, הרב עובדיה דהן שהשתתף בחלק מהפגישה, ביקש שאת הרמקולים המכריזים על כניסת השבת באזורים החרדיים לחבר אותם שיתנו התראה מוקדמת במידה ויש אזעקה, היות ואין להם אפשרות לקבל הודעות לפלאפונים הכשרים, ובנוסף לפעול גם למכשירי הפלאפון הכשרים שאינם מקבלים את הודעות החירום של פיקוד העורף שיוכלו לקבל התראה במכשיר עשר דק' קודם ולא רק בשעת האזעקה שאז לעיתים הריצה למרחב מוגן כבר אינה אפשרית.

ח"כ דנינו אמר שיפעל בועדה שבה הוא חבר לקדם את הנושא למרות שבמשרד התקשורת טוענים כי התשתית הוסדרה, אך ידוע לנו כי עדיין לא כל בעלי הטלפונים הכשרים מקבלים הודעות חירום.

בסיום הפגישה זכה שוב לברכתו החמה והמיוחדת של הגר"ח פינטו שיראה ברכה והצלחה בכל מעשי ידיו, ואמר לו באופן אישי שימסור לחברים שלו "שיש לכם זכות שאתם שותפים בקואליציה הנוכחית שהביאה היסטוריה לעם ישראל"  ובנוסף הגיש לרב פינטו רשימה נוספת של ידידים העושים עבודה נפלאה ימים ולילות בשירות הבטחון שיברכם.

ח"כ דנינו הודה על הברכות ועל הקבלת פנים ואמר שהוא אחוז התפעלות לראות את העבודה המסורה כאן במועצה הדתית אשדוד, שגם במצב חירום לא עוצרים הקמת בית יהודי ברישומי נישואין, גם הקמת בית דין בנושאי בירור יהדות, ברכת ישר כח לרב עובדיה דהן העומד בראש המועצה הדתית המהווה לעובדי המועצה דוגמה אישית, לפעול במסירות ולתת שירות לציבור המונה למעלה מרבע מיליון איש, ואמר שכעת עושה את דרכו שוב ל'כנסת' ויספר זאת לחבריו בכנסת שיבואו לראות איך עובדים במרץ באחריות ובמסירות וממכם ראוי ללמוד ולעשות.

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

כתבות חדשות באתר

"כל השכונה כבר חתמה שם": המלכודת הפיננסית המסוכנת ביותר בשטיבלאך
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
השגריר האקבי משיב לטראמפ: "בלי ישראל והיסוד היהודי – לא הייתה אמריקה"
איראן באיום ישיר על ישראל: "אם הפרות הפסקת האש בלבנון יימשכו – נגיב בעוצמה"
דרמה במעונו של פוסק הדור: נחשף סיפורו הכאוב של החתן שנותר חסר כל לקראת חופתו
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
ח"כ פרוש על היועמ"שית: "אם הרדיפה לא תיפסק – נגרש אותה במקלות ואבנים"
ה'וול סטריט ג'ורנל': ההסכם עם ארה"ב יפתח מיידית את ברזי הנפט של איראן
הסיפור המטלטל של רבקי: אמא נפטרה והיא נאלצה לעזוב את בית אביה
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
שגריר ארה"ב מייק האקבי: "ישראל לא צריכה אישור כדי להגן על עצמה"
התנאי של ציר טהרן-ביירות: הסכם הגרעין מול ארה"ב מותנה בנסיגה ישראלית מלבנון
מבתי כנסת ועד להיכלי הענק: אימפריית הריהוט של רהיטי לביא כובשת את בתי הכנסת בארץ ובעולם
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
מתיחות דיפלומטית: ארה"ב סירבה לבקשת ישראל לעיין בהסכם המתגבש עם איראן
דובר צה"ל: מטוסי קרב השמידו את המשגר שביצע ירי לעבר לוחמינו בדרום לבנון

הכתבות המעניינות ביותר

חומש סעודה בת"ת דחסידי בעלזא במאנסי ניו יורק
עין לא נותרה יבשה: מסע הלווית הרה"צ רבי חיים דוב הלפרין זצ"ל
עצרת מחאה המונית: רבבות חסידי גור יפגינו מחר מול הכלא הצבאי
אירוע קשה בחולון: בת 12 נפלה מגובה מספר קומות בבניין מגורים, מצבה קשה
''הנחל של הישיבישער'ס'': מועצת בנימין תשקם את נחל פרת בעלות של כ-200 מיליון שקלים
שיתוף פעולה מוזיקלי: "חברותא" ועמירן דביר בשיר חדש – "שבאמצעות ייחוד הלבבות"
נתניהו שוקל מהפכה בפריימריז: יותר שיריונים, פחות כוח למחוזות
משיכת תיירים: גלגל ענק חדש יוקם באילת שצופה ל-4 מדינות
בעקבות מעצר האברך באופקים: הפלג הירושלמי צפוי להפגין מחר במספר מוקדים

חדש באתר

ChatGPT Image Jun 16, 2026, 11_54_04 PM-compressed
השגריר האקבי משיב לטראמפ: "בלי ישראל והיסוד היהודי – לא הייתה אמריקה"
WhatsApp Image 2026-06-16 at 17.32
איראן באיום ישיר על ישראל: "אם הפרות הפסקת האש בלבנון יימשכו – נגיב בעוצמה"
خارک-سواحل_جنوبی-نفت_کش_ایرانی (1)-compressed
ה'וול סטריט ג'ורנל': ההסכם עם ארה"ב יפתח מיידית את ברזי הנפט של איראן
בעלזא מאנסי מסיבת חומש (2)
חומש סעודה בת"ת דחסידי בעלזא במאנסי ניו יורק

המיוחדים

WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
WhatsApp Image 2026-06-08 at 10.08
רעידת אדמה משפטית: בוגרת הפרקליטות יוצאת למאבק נגד סנקציות הדיור - ומאיימת בבג"ץ
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
קיפקעס | פיצוץ השיחות עם צה"ל ומכה קשה לדרייברים
WhatsApp Image 2026-06-03 at 07.25
כיצד מתנהלת המשטרה כשפוגעים לה בכבוד? אחד העצורים בריאיון בלעדי אחרי השחרור

גלריות

בעלזא מאנסי מסיבת חומש (2)
חומש סעודה בת"ת דחסידי בעלזא במאנסי ניו יורק
אסיפה של גדולי ומאורי הדור למען ממלכת התורה 'מבצר הכוללים על טהרת הקודש בארה''ק (17)
אסיפה היסטורית של גדולי ומאורי הדור למען ממלכת התורה 'מבצר הכוללים' על טהרת הקודש בארה"ק
כינוס לאברכי חבורת בני חורין קהל חסידי נדבורנה המתנזרים מפגעי הטכנולוגיה צילום שוקי לרר (8)
כינוס חסידי נדבורנה בארה"ק נגד פגעי הטכנולוגיה
הלפרין וואסלוי בוהוש הלוייה (35)
עין לא נותרה יבשה: מסע הלווית הרה"צ רבי חיים דוב הלפרין זצ"ל

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם שְׁלִישִׁי • כותרות העיתונים – א' בתמוז ה’תשפ”ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם שְׁלִישִׁי • כותרות העיתונים – א' בתמוז ה’תשפ”ו

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture