בציטוטים שנחשפו בכאן 11, נשמעים שרי הממשלה מציגים ביקורת חריפה כנגד היועמ"שית גלי בהרב מיארה ושופטי הבג"ץ, במהלך הדיון בנוגע להדחתה שנערך היום (שני).
השר דודי אמסלם תקף בחריפות את בהרב-מיארה: "היועמ"שית פשוט מטורפת. היא מעודדת את הציבור לעבור על החוק כשהיא אומרת אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר. אחד יבוא עם אקדח אם עם שלט ואחד עם משאית. לא היה כדבר הזה".
השר שלמה קרעי תקף את בג"ץ ואמר: "ככה נראית ונשמעת כנופיית שלטון החוק. הם כופים את עצמם על הציבור. הם יודעים שיתר חברי הכנופייה (שופט בג"ץ) יאפשרו את המצב הזה. לכן צריך להגיד לא! לשופטי בג"ץ. למנות ממלא מקום מיד".
שר המשפטים יריב לוין אמר: "אם אנחנו מתכוונים להמשיך איתה בגלל צווים אולי הדיון הזה מיותר". השר אבי דיכטר הוסיף: "מי שחושב ששופטי העליון חפים מפוליטיקה הוא טועה. אני מקווה מאוד שבג"ץ לא יתערב".




















למה בחירות..כשיש רועצת דקטטורית
להתפלל שתקבל באנה בראש כמו שרון