צבא לבנון הודיע אתמול על מותם של שניים מחייליו ופציעה של שניים נוספים, בעקבות פגיעה של חימוש של חיל האוויר הישראלי. באירוע נהרגו סגן ראשון מוחמד אסמעיל וסמל ראשון רפעת אל-טיימי. על פי הודעת צבא לבנון הם נהרגו כתוצאה מפיצוץ רחפן ישראלי בעיירה נאקורה.

דובר צה"ל בערבית, אביחי אדרעי פרסם הבוקר התנצלות על התקרית: "אתמול תקף צה"ל רכב הנדסי באזור נקורה בדרום לבנון שניסה לשקם את התשתית הצבאית של חיזבאללה באזור. במהלך הפשיטה אירעה תקלה טכנית, וכתוצאה מכך התחמושת לא התפוצצה ונפלה ארצה. מאוחר יותר הגיעו דיווחים על פציעה של מספר אנשי צבא לבנון. נבדקת האפשרות שהתאונה נגרמה מפיצוץ נשק ישראלי".
עוד נמסר כי "צה"ל מביע את צערו על פציעתם של חיילי צבא לבנון והאירוע ייחקר. צה"ל מדגיש כי הפשיטה באה בעקבות ניסיונות חיזבאללה לשקם את תשתית הטרור תוך הפרת ההבנות בין ישראל ללבנון, ולא כוונה נגד חיילי צבא לבנון. צה"ל ימשיך לפעול להסרת כל איום על מדינת ישראל".
דובר צה"ל עדכן אתמול כי צה"ל תקף באמצעות כלי טיס של חיל האוויר, מספר תשתיות טרור ומשגר של ארגון הטרור חיזבאללה במספר מרחבים בדרום לבנון.





















בסופו של דבר הם גם ערבים
נכון צהל מצטער שאם כבר הרג ערבים שזה יהיה מחיזבללא…
כן יאבדו כל איוביך ד' . לא שכחנו את מה שחייל לבנון עשה לקצין צהל לפני כמה שנים . צלף בו ימח שמו