אחת מנוסעות האוטובוס קו 62 בו אירע הפיגוע הרצחני הגב' מלכה סיפרה שהייתה באוטובוס, שהיה עמוס מאוד בנוסעים רבים. לדבריה במשך זמן מה הנהג הערבי לא ביקש מהנוסעים לרדת מהאוטובוס ולפתע הודיע שעליהם לרדת.
בריאיון לערוץ 14 סיפרה: "איך שירדנו, התחילו מחבלים לירות בנו, אני הייתי בסוף, אז יכולתי לצאת וברחתי מסביב, היו שם מסות של אנשים בתוך התחנה, וירו וירו, אני הלכתי בצד השני, ברחתי, הספקתי לברוח, אבל יש פה שיתוף פעולה, זה לא יכול להיות שאין פה שיתוף פעולה, כי הנהג לא רצה לנסוע, הוא יכל לנסוע, הוא לא רצה לנסוע, ואיך שירדנו יורים".
היא הוסיפה וסיפרה: "הנהג דיבר בטלפון, אני לא יודעת עם מי, יש פה המון אברכים שיכולים להעיד, לא רק אני, איך שהוא הנהג דיבר בטלפון ואני לא יודעת מה זה היה, היה שם יריות שאי אפשר לתאר, אי אפשר לתאר כמה יריות היו. צלצלתי למשטרה, היא אומרת לי שאני אבוא לתת עדות במשטרה. מיידי, אני אישה קטנה, יש פה המון אברכים שהם גם כן יכולים לעשות את זה, לא רק אני. אבל זה היה נורא ואיום".
גם נ', עד ראייה לפיגוע וגיסו של האברך שחיסל את המחבלים אמר בריאיון לנתן משי בקול ברמה: "גיסי היה בדרך לכולל, יש לו נשק שירש מסבא שלו וקיבל את הרישיון בזכות הרפורמה של בן גביר. הוא גמר על המחבלים את המחסנית. עדי ראיה טוענים שהנהג היה שותף לפיגוע"





















אז למה לא שמענו שעצרו את המחבל הנהג????????????
עצם זה שהוא ערבי ונהג באגד זה כבר מחשיד צריך לפטר את כל הנהגים הערבים!!!!!!!!!!!!!!!
כי הוא נהג ש"משרת" את המדינה ואזרחיה בנאמנות..
ואתה מוזמן להיות נהג באגד.
או שניסע כולנו בקורקינט.
לא מבין מה קשור אגד האוטובוס הוא של סופרבוס
קו 62 זה סופרבוס לא אגד
לפטר את הנהג במיידית ולגרש אותו מישראל
עוד לפני הפיגוע התקשרתי כמה וכמה פעמים למשטרה ולמוקד העירוני. הבן שלי היה תקוע שעתיים שם בפקק! צעקתי שזה מסוכן פקק באזור הזה! שיעשו משהו ושיפנו את הצירים בכל צורה שהיא! דרך השוליים או משהו… הרי כבר פינו את הפצועים מהתאונה שהיתה שם, אז למה עכשיו מתעכבים למען השם? זה ממש מזמין פיגוע!
מעניין…לא להעסיק מחבלים…
עד מתי נהיה ללעג וקלס?
עד מתי ניתן לאויבינו להיכנס לכל מקום ופינה,
די עם הגייס החמישי שנמצא בתוכנו!
על העובדים הנמצאים ביננו צריך לדבר. בכל חנות בכל חור. הם לועגים לנו, אנחנו פתיים נותנים את הלחי השניה למכה נוספת. עד מתי? לא רוצים אותם ביננו. די ליפה הנפש, הן עם לבדד ישכון!
רואים יריה בשמשה של הנהג לא בטוח שהיה שותף
החברה החרדית מעסיקה כל הזמן ערבים ככח עבודה זול רב חיים קנייבסקי זצ"ל כבר הזהיר על זה!
לעשות הפגנה ולא לנסוע באוטובוס של אגב עד שיפטרו כל העובדים הערביים
אבל זה לא אגד זה סופרבוס
אני נסעתי ב 57 היום
והנהג עצבר בצומת רמות ושוחח עם איזה ערבי שעמד בצד
היה פה שיתוף פעולה עם הנהגים
שמתם לב שאין כדורים על הנהג לא מבחוץ ולא מבפנים
אני לא נגד אזרחי ישראל הערבים בכללי אבל העדויות ההתנהגות שלו שלא פתח כמה תחנות לפני לנוסעים "תקלה " ופתאום בתחנה ההיא הדלתות נפתחות ויורים באנשים ולא בנהג ? ואם הוא לא אשם למה לא נסע בזגזג לא יודעת עשה משהו ? והפגיעה באוטובוס אף לא כדור על הנהג ? ממש מממש מממש לא נורמלי
במידה והוא שיתף פעולהצריך לעשות ממנו דוגמא
לשים אותו בכלא בודד שישתגע, לשלול ממנו אזרחות וגרש את המשפחה שלו מהארץ