ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לראשונה לרצח הקשה של בנימין זלקה ז"ל בפתח תקווה, והביע זעזוע עמוק מהאירוע. לדבריו, יש לפעול בנחישות כדי למצות את הדין עם האחראים ולבלום את גל האלימות.
נתניהו ציין כי בכוונתו לקיים דיון עם השר לביטחון לאומי ושר החינוך, במטרה לבחון צעדים מעשיים להתמודדות עם התופעה. הוא הדגיש את הצורך בהטמעת ערכים של סובלנות ודחיית אלימות – הן במערכת החינוך והן במסגרת המשפחה.
בהמשך דבריו התייחס גם למצב הביטחוני בצפון, ואמר כי צה"ל פועל בעוצמה נגד חיזבאללה. לדבריו, הפרות הארגון פוגעות ביציבות הפסקת האש, וכוחות הביטחון ממשיכים לפעול לסיכול איומים, תוך חיסול עשרות מחבלים בשבועות האחרונים.
בנוסף, גינה נתניהו את ניסיון ההתנקשות בנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, והדגיש כי אין מקום לאלימות פוליטית. בסיום דבריו עדכן על שני מינויים חדשים שיובאו לאישור הממשלה – ציפי חוטובלי לתפקיד ראש מערך ההסברה הלאומי ודורון כהן לנציב שירות המדינה.





















על איה רצח מדובר?
מה יעשו עם הרוצחים האלה? גם מהם ישללו זכויות? אה הם לא עריקים למה שישללו?
ואלה מערכות ה"חינוך" שמתוקצבות באופן מלא בשונה מהחינוך (האמיתי) החרדי.