אחיו של יחיא סינוואר, מוחמד סינוואר חשף אמש בראיון לאל ג'זירה במסגרת ציון שנה למבצע "שומר החומות", כי עם פרוץ המבצע בשנה שעברה ניסה חמאס לחטוף חיילים אך המבצע כשל ו-18 מחבלים סוכלו וחוסלו. סינוואר, הנחשב למפקד בכיר בגדודי עז א-דין אל-קסאם, חשף גם כי חמאס ניהל חדר מלחמה יחד עם אנשי חיזבאללה ואנשי משמרות המהפכה האיראניים בימי המבצע.
הוא הוסיף כי "הפקודה לבצע פעולת חטיפה הועברה לפעילי השטח ימים ספורים לפני תחילת המלחמה" והדגיש כי "המבצע הגיע לשלבים מתקדמים אך הפעולה סוכלה על ידי ישראל ו-18 לוחמי ההתנגדות חוסלו במהלך הניסיון לממשו".
לטענת אחיו של מפקד חמאס, מבצע "שומר חומות", הידוע בקרב הפלסטינים כ"חרב ירושלים", הוכיח כי ירי טילים על תל אביב הוא "יותר פשוט משתיית מים. אנו מזהירים את כוחות הכיבוש, לכל מילה יש משמעות, אנו יודעים את המקומות בהם ניתן להכאיב לאויב ולהלחיצו.
ראשית חשפו גדודי אל-קסאם, הזרוע הצבאית של קסאם, כי התקיפה האחרונה בתום המלחמה כללה 362 טילים שנורו לעבר 14 ערים ובהן חיפה, תל אביב, דימונה ואילת. מוחמד סינוואר הוסיף: "כשאנחנו מזהירים את הכיבוש, לכל אות ומילה יש כוונה ופעולות בשטח. אנו יודעים את נקודות התורפה של הכיבוש וקבענו משוואות חשובות שכרגע מחושבות היטב".
בתוכנית נטען על ידי חמאס כי המודיעין של הארגון הצליח לחשוף את "תוכנית ההונאה" של ישראל שהייתה אמורה לסיים את מבצע "שומר החומות". על פי התוכנית ישראל תכננה לבצע כניסה קרקעית כוזבת לרצועת עזה במטרה לגרום למחבלי חמאס להיכנס אל תוך המנהרות ואז להנחית טילים חודרי בונקר שיקברו את המחבלים תחת ההריסות – המטרה מאות מחבלים של חמאס הרוגים.
סינוואר התייחס ל"תוכנית ההונאה" של ישראל ואמר כי "אף אחד מלוחמי ההתנגדות שלנו לא נפגע בתוכנית, למרות טונות הנפץ שהטילה ישראל בתקיפות".





















אנחנו צריכים להתפלל המון ובעיקר להתאחד. עם ישראל צריך להבין שאם נהיה מאוחדים אף אחד לא יוכל עלינו, וה' יביא את המשיח.
כמו שהקב"ה הודיע לנו על הנס בנחל ארנון בימי צאתנו ממצרים, הוא מודיע לנו כעת על הנס של שמירת חיילנו! הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו! לא היתה תקופה כזאת מאז בריאת העולם שגברים! נשים וטף לא התביישו לומר בקול המשיח כאן!
צריך הרבה תפילות