בחסדי שמים: מרן פוסק הדור הגאון רבי משה שטרנבוך שליט"א שוחרר היום (שישי) מבית החולים הדסה עין כרם לאחר השתלת קוצב לב שעבר בהצלחה.
בצאתו מבית החולים נכנס לבקר את ידידו מנוער גאב"ד העדה החרדית הגאון רבי יצחק טוביה וייס, המאושפז מתחילת השבוע בהדסה בעקבות סיבוך של זיהום ברגלו.
כזכור, השבוע ביום שלישי אושפז מרן פוסק הדור בבית החולים הדסה לאחר שחש שלא בטוב לצורך סדרת בדיקות רפואיות. לאחר ביצוע הבדיקות בבית החולים הוחלט ע"י רופאיו של מרן פוסק הדור כי יש צורך להשתיל "קוצב לב" בליבו.
תפילות רבים נערכו בהיכלי התורה והישיבות בארץ ובחו"ל להצלחת הטיפול הקריטי בליבו, וב"ה הטיפול עבר בהצלחה מרובה למעלה מהמשוער, למרות גילו המופלג (96 בלעה"ר).
היום בחסדי שמים משתחרר מרן פוסק הדור להתאוששות בביתו. רופאיו של הרב מדגישים כי הרב זקוק עדיין להתאוששות בימים הקרובים, ומשכך קראו בסביבתו של הרב להמשיך להתפלל לחיזוקו המהיר של מרן רבי משה בן דבורה בתושח"י.




















