בפעם הרביעית בחצי השנה האחרונה: נשיא ארצות הברית לשעבר דונלד טראמפ יסגיר את עצמו לרשויות הערב (חמישי) בג'ורג'יה, שבה הוא עומד לדין על ניסיונו להתערב בתוצאות הבחירות במדינה.
הנשיא לשעבר ייעצר לצורך הקראת האישומים נגדו. טראמפ, שנאשם עם 18 איש נוספים בניסיון להשפיע על הבחירות בג'ורג'יה.
התובעים בג'ורג'יה אמרו: "טראמפ יזכה לטיפול זהה לכל נאשם פלילי". בית הכלא במחוז פולטון, בו ייערך תהליך ההסגרה, זוכה לאבטחה כבדה במיוחד לקראת האירוע.
בתוך כך, ועדת המשפט בבית הנבחרים פתחה בחקירה נגד התובעת המחוזית של מחוז פולטון, אשר העמידה לדין את 19 הנאשמים בפרשה, כדי לבדוק אם פעילותה לא נובעת ממניעים פוליטיים.
הנשיא לשעבר, הראשון אי-פעם שעומד למשפט פלילי, ממשיך להיות המועמד המוביל לייצוג המפלגה הרפובליקנית בבחירות לנשיאות בשנה הבאה. הוא טוען לרדיפה פוליטית של ממשל ביידן, והוא כופר בכל האישומים נגדו.




















