פיקוד העורף הפעיל התראות על חשד לחדירת כלי טיס באזורים נרחבים בצפון הארץ. האזעקות נשמעו בגליל ובנהריה ואף בסמוך לעיר עכו.
אזעקות של ירי רקטות וטילים הופעלו כעת בנהריה. ייתכן כי מדובר בחשש לנפילת חלקי יירוט. מוקדם יותר דווח בלבנון על חיסול של ארבעה מחבלים בתקיפה של חיל האוויר בדרום לבנון.
נזכיר כי לפני כארבעים דקות הופעלו אזעקות על ירי רקטות וטילים בגליל העליון, זמן קצר לאחר מכן אמר דובר צה"ל כי מדובר בהתראת שווא.
צה"ל ושב"כ מאשרים כי תקפו מבנה צבאי ששימש את ארגון הטרור חיזבאללה; במבנה שהותקף פעלו מחבלים מהארגון שקידמו מתווי טרור כנגד מדינת ישראל.
מוקדם יותר היום מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו לפני זמן קצר בהכוונה מודיעינית של שב"כ ואמ"ן, מבנה צבאי ששימש את יחידת חזית הדרום בארגון הטרור חיזבאללה, במרחב נבטיה שבדרום לבנון. במבנה פעלו מספר מחבלים אשר קידמו מתווי טרור כנגד מדינת ישראל. בנוסף, מטוסי קרב תקפו מבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב אל-חיאם.




















